Libnet.ro
UNICEF

06:30

Tariceanu dezvaluie o discutie avuta cu Klaus Iohannis despre justitie

Antena3 Antena3,
Tariceanu dezvaluie o discutie avuta cu Klaus Iohannis despre justitie

Calin Popescu Tariceanu a dezvaluit, luni, la Sinteza zilei, o discutie avuta cu presedintele Klaus Iohannis despre legile justitiei. Am sa va spun ceva. La discutia pe care am avut-o cu presedintele. continuă pe Antena3

Iohannis despre revocarea Procurorului General

Presedintele Klaus Iohannis apreciaza activitatea Procurorului General si considera ca cererea ministrului Justitiei de revocare a acestuia este complet neadecvata si de natura sa genereze neincredere in sistem si ingrijorare in randul partenerilor nostri europeni. Modul in care ministrul a prezentat public raportul este unul tendentios si denota intentia acestuia de a subordona politic procurorii, precizeaza Administratia prezidentiala. Presedintele ii cere din nou demisia lui Tudorel Toader.

Klaus Iohannis, la spital: Cum a decurs interventia chirurgicala

Pe parcursul serii de joi, 26 octombrie, presedintele tarii noastre a fost operat la Spitalul Militar din capitala. Interventia chirurgicala suferia de Klaus Iohannis s-a desfasurat fara complicatii. Joi seara, Klaus Iohannis a fost internat la spitalul Militar Bucuresti pentru a suferi o interventie chirurgicala. Nu se stie daca operatia a fost planificata cu mult [] .

Klaus Iohannis a fost externat din spital. Presedintele a fost operat la umarul stang

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat, vineri, dupa ce joia suferit o interventie minim invaziva artroscopica la umarul stang, iar operatia a decurs fara probleme. Iohannis a fost internat la.

Tudorel Toader, contrazis. CSM confirma varianta lui Augustin Lazar care sustine ca nu a clasat niciun dosar in favoarea lui Klaus Iohannis

Intr-un raspuns trimis procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, Consiliul Superior al Magistraturii a confirmat pozitia acestuia, sustinand ca la dosarul de candidatura nu exista niciun dosar impotriva lui Klaus Iohannis, care sa fi fost clasat.

Amenintari fara precedent la adresa lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis se afla in cel mai dificil moment al mandatului sau. Amenintarea nr 1: legatura dintre numirea procurorului general si un dosar al presedintelui. Amenintarea nr. 2: Suspiciuni.

Decizia lui Klaus Iohannis cu privire la avansarea in grad a omului in alb

Presedintele Klaus Iohannis amana avansarea in grad a colonelului Catalin Paraschiv, cel care a coordonat trupele speciale ale Jandarmeriei in interventia impotriva protestatarilor la mitingul din 10 august,.

Presedintele nu il vrea general. Klaus Iohannis amana avansarea in grad a coloneluluiCatalin Paraschiv

Presedintele Klaus Iohannis amana avansarea in grad a colonelului Catalin Paraschiv, fantoma alba) cel care a coordonat trupele speciale ale Jandarmeriei in interventia impotriva protestatarilor la mitingul din 10 august.

Klaus Iohannis ii spune pas lui Carmen Dan: Avansarea in grad de general a Fantomei Albe de la protestul din 10 august, amanata pana la finalul anchetei penale

Presedintele Klaus Iohannis nu va da curs solicitarii ministrului de Interne, Carmen Dan, de a vansare in grad de general a colonelui Catalin Paraschiv, comandantul brigazii speciale care a intervenit in forta.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, potrivit Administratiei Prezidentiale, noteaza Agerpres. Profesorul universitar Hurduc afirma, in urma cu o luna, ca.

Acuzatia lui Tudorel Toader, demontata oficial: Augustin Lazarnu a solutionat si nici nu a confirmat vreun dosar al presedintelui Klaus Iohannis

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia sustine ca procurorul general Augustin Lazar nu a solutionat si nici nu a confirmat vreun dosar in care apare numele presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )