Libnet.ro
UNICEF

18:45

Klaus Iohannis anunta trei variante pentru Brexit: Mingea este in curtea Marii Britanii

B1 B1,
Klaus Iohannis anunta trei variante pentru Brexit: Mingea este in curtea Marii Britanii

Prezent la Bruxelles pentru reuniunea Consiliului European, Klaus Iohannis a anuntat ca in urma discutiile dinre sefii de stat sunt trei variante pentru Brexit: cea din 22 mai, inainte de alegerile. continuă pe B1

Iohannis, inainte de Consiliul European: E posibil sa avem un Brexit ordonat, dar mingea e in curtea britanicilor, nu la noi. Sunte trei variante pentru Brexit

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat joi la Bruxelles, inaintea de reuniunea Consiliului European, ca toate statele UE sustin varianta unui Brexit ordonat. Teoretic, e foarte posibil sa avem un Brexit ordonat, dar mingea e clar in curtea britanicilor, nu la noi, a spus seful statului inainte de reuniunea Consiliul European.

Klaus Iohannis, atacat de Biserica Ortodoxa pentru afirmatiile privind referendumul pentru familie: Un nihilist cu acte in regula

Marti, in deschiderea festivalului One World Romania, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca cei care au promovat referendumul pentru familia traditionala au fost orice, numai toleranti nu, declansand mai multe reactii din partea oficialilor Bisericii Ortodoxe Romane. Episcopul Husilor sustine ca seful statului ca este un nihilist cu acte in regula.

Presedintele Klaus Iohannis, despre Brexit: Mingea este clar in curtea britanicilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca un Brexit ordonat ar fi cel mai avantajos pentru toate statele membre ale Uniunii Europene, iar mingea este in curtea britanicilor, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis: Mingea este clar in curtea britanicilor, nu e la noi / Un Brexit ordonat, teoretic posibil

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca europenii isi doresc un acord si o retragere ordonata, dar a avertizat ca acum mingea este clar in curtea britanicilor.

Reinvierea amnistiei fiscale. O idee pornita dintr-o ironie a lui Dragnea si incercarile de transpunere in practica. Cele trei variante gandite in ultimul an

Ideea amnistiei fiscale a aparut anul trecut, pe la jumatatea anului. Pornita de la o ironie a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, cu privire la casele presedintelui Klaus Iohannis, a fost rapid imbratisata de catre Darius Valcov si Eugen Teodorovici. Totusi, nu au reusit sa anunte un proiect in 2018, dar informatii din zona ministerului despre cum ar putea arata au tot curs. Vezi la finalul textului variantele luate in calcul in ultimul an.

KLAUS IOHANNIS, INAINTEA PARTICIPARII LA REUNIUNEA CONSILIULUI EUROPEAN: Pe noi toti ne avantajeaza un Brexit ordonat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca un Brexit ordonat ar fi cel mai avantajos pentru toate statele membre ale Uniunii Europene.

Ca la gradinita, desi sunt la varful statului. Klaus Iohannis vs Sorina Pintea, box pe banii bolnavilor cu HIV SIDA

Klaus Iohannis versus Sorina Pintea. E o confruntare la care, poate, multi nu s-ar fi gandit, mai ales ca ministrul Sanatatii este printre cei mai respectati din Cabinetul Dancila, atat pentru experienta profesionala, cat si pentru modul de a rezolva conflictele. Si totusi, presedintele Klaus Iohannis a reusit sa o irite pe doamna ministru, dupa [] .

Ca la gradinita, desi sunt la varful statului. Klaus Iohannis vs Sorina Pintea, BOX pe banii bolnavilor cu HIV SIDA

Klaus Iohannis versus Sorina Pintea. E o confruntare la care, poate, multi nu s-ar fi gandit, mai ales ca ministrul Sanatatii este printre cei mai respectati din Cabinetul Dancila, atat pentru experienta profesionala, cat si pentru modul de a rezolva conflictele. Si totusi, presedintele Klaus Iohannis a reusit sa o irite pe doamna ministru, dupa [] .

Referendum pentru Justitie. Klaus Iohannis, aproape hotarat sa il convoace. Cand ar putea avea loc

Presedintele Klaus Iohannis declara ca este aproape hotarat sa convoace referendum privind probleme din Justitie in data de 26 mai, cand sunt organizate si alegerile pentru Parlamentul European. Seful statului a facut declaratia in timpul unei dezbateri organizate in cadrul Festivalului international de film documentar si drepturile omului One World Romania. Sub motto-ul Presedinte sau [] .

Klaus Iohannis incepe campania pentru referendum

Aproape hotarat, presedintele Klaus Iohannis a intrat in campania electorala pentru referendum, dar si pentru a sprijini Partidul National Liberal la europarlamentare. Surse liberale spun ca Iohannis s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )