Libnet.ro
UNICEF

07:15

Presedintele Klaus Iohannis, despre Brexit: Mingea este clar in curtea britanicilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele Klaus Iohannis, despre Brexit: Mingea este clar in curtea britanicilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca un Brexit ordonat ar fi cel mai avantajos pentru toate statele membre ale Uniunii Europene, iar mingea este in curtea britanicilor, potrivit Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis: Mingea este clar in curtea britanicilor, nu e la noi / Un Brexit ordonat, teoretic posibil

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca europenii isi doresc un acord si o retragere ordonata, dar a avertizat ca acum mingea este clar in curtea britanicilor.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE 30 DE ANI DE LA REVOLUTIE: Ne-am relaxat prea repede sau am crezut ca politica nu ne priveste

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit astazi, la o intalnire cu publicul in cadrul Festivalului International de Documentar si Drepturile Omului One World Romania, despre ce semnificatie are pentru el anul 1989 si cum vede ultimii 30 de ani in Romania.

Un important lider al BOR il pune la zid, pe Instagram, pe presedintele Klaus Iohannis

Episcopul Husilor, PS Ignatie, l-a atacat ieri pe presedintele Iohannis intr-un mesaj postat pe Instagram, spunand despre acesta ca a devenit un nihilist cu acte in regula, scrie Vremea Noua. Avand.

Klaus Iohannis anunta trei variante pentru Brexit: Mingea este in curtea Marii Britanii

Prezent la Bruxelles pentru reuniunea Consiliului European, Klaus Iohannis a anuntat ca in urma discutiile dinre sefii de stat sunt trei variante pentru Brexit: cea din 22 mai, inainte de alegerile.

KLAUS IOHANNIS, INAINTEA PARTICIPARII LA REUNIUNEA CONSILIULUI EUROPEAN: Pe noi toti ne avantajeaza un Brexit ordonat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca un Brexit ordonat ar fi cel mai avantajos pentru toate statele membre ale Uniunii Europene.

KLAUS IOHANNIS: Romania, pe deplin dedicata unei relatii transatlantice puternice

Romania este pe deplin dedicata unei relatii transatlantice puternice si unei cooperari stranse intre UE si SUA si intre UE si NATO, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Refuz categoric abordari de tip iliescian ca proprietatea privata este un moft

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca refuza clar, categoric, abordari de tip iliescian potrivit carora proprietatea privata este un moft, dupa ce a fost intrebat, intr-o dezbatere cu societatea civila, cum comenteaza declaratiile din spatiul public legate de proprietatea privata.

Iohannis, despre protestele magistratilor: Bine au facut, au tot respectul si admiratia mea / Nu vor reusi sa le inchida gura

Presedintele Klaus Iohannis spune ca magistratii care au iesit sa protesteze in strada au facut-o din disperare pentru ca este un atac nemaivazut asupra independentei justitiei si ca s-a incercat intimidarea lor, dar ca nu s-a reusit. Bine au facut ca au iesit si judecatorii, si procurorii ca sa atraga atentia ca este extrem de grav, a afirmat seful statului.

Klaus Iohannis: Sunt aproape hotarat sa convoc un referendum pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis vrea referendum organizat simultan cu alegerile europarlamentare pe 26 mai. S-a vorbit mult despre referendum si am spus ca lucrurile trebuie evaluate din multe puncte de vedere.

Ca la gradinita, desi sunt la varful statului. Klaus Iohannis vs Sorina Pintea, BOX pe banii bolnavilor cu HIV SIDA

Klaus Iohannis versus Sorina Pintea. E o confruntare la care, poate, multi nu s-ar fi gandit, mai ales ca ministrul Sanatatii este printre cei mai respectati din Cabinetul Dancila, atat pentru experienta profesionala, cat si pentru modul de a rezolva conflictele. Si totusi, presedintele Klaus Iohannis a reusit sa o irite pe doamna ministru, dupa [] .

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )