Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis, asaltat pe Facebook: Iesi si sustine-i, nu sta in palat

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, asaltat pe Facebook: Iesi si sustine-i, nu sta in palat

Klaus Iohannis a fost asaltat pe Facebook dupa ce a postat un mesaj de sustinere a protestatarilor, scrie dcnews. ro. Parerile oamenilor sunt impartite. Printre cele peste 4200 de comentarii, se regasesc critici. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a postat un mesaj video pe Facebook. Astazi putem sa aratam cu totii ca ne pasa si ca suntem uniti

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video, insotit de o scurta declaratie scrisa. Sunt momente cand o natiune isi da masura coeziunii, a solidaritatii si, pana la urma, a tariei sale. Astazi putem sa aratam cu totii ca ne pasa si ca suntem uniti, scrie seful statului in postare.

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa protestele din Capitala

Presedintele Klaus Iohannis a scris, pe Facebook, ca este impresionat de manifestarile care au loc in aceasta seara in Capitala. Sefului statului a declarat ca urmatorul pas trebuie sa vina din partea politicienilor care nu pot ignora revolta oamenilor.

Mesajul lui Klaus Iohannis la doua zile dupa tragedia din Colectiv

La doua zile dupa tragedia din Clubul Colectiv in care au murit 30 de persoane, presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj, pe Facebook, im cate vorbeste despre coeziunea si solidaritatea unei natiuni.

Presedintele Poloniei: Eu si Klaus Iohannis consideram ca prezenta NATO in aceasta parte a Europei trebuie intensificata. Vom incerca sa-i convingem si pe partenerii nostri din Alianta /Nord Stream 2 nu are nici baza economica, nici de alta natura

Presedintele Poloniei, Andrzej Duda, a spus marti, dupa intalnirea de la Cotroceni cu Klaus Iohannis, ca nu are absolut nicio indoiala ca Romania este partenerul strategic din regiune si ca ambii presedinti considera ca prezenta NATO trebuie intensificata.

Klaus Iohannis se intalneste cu presedintele polonez Andrzej Duda

Klaus Iohannis l-a primit marti dimineata, pe platoul de ceremonii de la Palatul Cotroceni, pe presedintele polonez, Andrzej Duda, urmand ca cei doi sa aiba convorbiri si sa sustina o declaratie de presa comuna, informeaza Mediafax.

Presedintele Poloniei, primit la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis

ACTUALIZARE 10:47 Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, la Palatul Cotroceni pe omologul sau din Polonia, Andrzej Duda, aflat in vizita oficiala in Romania, informeaza presidency. ro.

Klaus Iohannis i-a decorat pe Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, doi dintre eroii incendiului din Club Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis, i-a decorat post-mortem cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler pe Claudiu Petre si Adrian Rugina. Ei sunt doi dintre eroii de vineri noapte, cand si-au riscat viata pentru a salva alti tineri arsi in incendiul din Club Colectiv. Dupa ce au scos victimele din club, ei insisi au murit.

Klaus Iohannis: Sunt revoltat ca o asemenea tragedie a fost posibila in mijlocul Bucurestiului

Presedintele Klaus Iohannis, care a ajuns, sambata, la Spitalul Floreasca, unde sunt internate o parte din victimele din Club Colectiv, s-a declarat revoltat ca s-a putut intampla asa ceva in mijlocul Bucurestiului, spunand ca are indicii ca tragedia s-a produs din cauza ignorarii legilor.

Klaus Iohannis: Sunt revoltat ca o asemenea tragedie a fost posibila in mijlocul Bucurestiului. Presedintele s-a dus la locul incendiului

Presedintele Klaus Iohannis, care a ajuns, sambata, la Spitalul Floreasca, unde sunt internate o parte din victimele din Club Colectiv, s-a declarat revoltat ca s-a putut intampla asa ceva in mijlocul Bucurestiului, spunand ca are indicii ca tragedia s-a produs din cauza ignorarii legilor. Presedintele a ajuns la locul accidentului. El a tinut un moment de reculegere.

Klaus Iohannis: Sunt cutremurat / Am indicii ca ignorarea normelor si a legilor a dus la aceasta tragedie

Presedintele Klaus Iohannis ajuns joi la Spitalul Floreasca, unde a declarat, inainte de a vizita persoanele ranite, ca are indicii ca tragedia de la clubul Colectiv s-a produs din cauza ignorarii normelor si a legilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )