Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mesajul lui Klaus Iohannis la doua zile dupa tragedia din Colectiv

România Liberă România Liberă,
Mesajul lui Klaus Iohannis la doua zile dupa tragedia din Colectiv

La doua zile dupa tragedia din Clubul Colectiv in care au murit 30 de persoane, presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj, pe Facebook, im cate vorbeste despre coeziunea si solidaritatea unei natiuni. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Sunt revoltat ca o asemenea tragedie a fost posibila in mijlocul Bucurestiului

Presedintele Klaus Iohannis, care a ajuns, sambata, la Spitalul Floreasca, unde sunt internate o parte din victimele din Club Colectiv, s-a declarat revoltat ca s-a putut intampla asa ceva in mijlocul Bucurestiului, spunand ca are indicii ca tragedia s-a produs din cauza ignorarii legilor.

Klaus Iohannis: Sunt revoltat ca o asemenea tragedie a fost posibila in mijlocul Bucurestiului. Presedintele s-a dus la locul incendiului

Presedintele Klaus Iohannis, care a ajuns, sambata, la Spitalul Floreasca, unde sunt internate o parte din victimele din Club Colectiv, s-a declarat revoltat ca s-a putut intampla asa ceva in mijlocul Bucurestiului, spunand ca are indicii ca tragedia s-a produs din cauza ignorarii legilor. Presedintele a ajuns la locul accidentului. El a tinut un moment de reculegere.

Klaus Iohannis: Sunt cutremurat / Am indicii ca ignorarea normelor si a legilor a dus la aceasta tragedie

Presedintele Klaus Iohannis ajuns joi la Spitalul Floreasca, unde a declarat, inainte de a vizita persoanele ranite, ca are indicii ca tragedia de la clubul Colectiv s-a produs din cauza ignorarii normelor si a legilor.

Klaus Iohannis, dupa demiterea guvernului de la Chisinau: Parcursul european al Moldovei trebuie sa continue

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca este necesara formarea grabnica a unui guvern stabil la Chisinau, dupa demiterea cabinetului Strelet, si a subliniat ca este necesar sa continue parcursul european al Republicii Moldova.

Klaus Iohannis a postat un mesaj video pe Facebook. Astazi putem sa aratam cu totii ca ne pasa si ca suntem uniti

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video, insotit de o scurta declaratie scrisa. Sunt momente cand o natiune isi da masura coeziunii, a solidaritatii si, pana la urma, a tariei sale. Astazi putem sa aratam cu totii ca ne pasa si ca suntem uniti, scrie seful statului in postare.

Bietul Iohannis se ia dupa sarmanul Sobolewski

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ieri, ca dezvoltarea pietei de capital este un obiectiv strategic pentru economia nationala si ca, fara implicarea Guvernului nu se va putea atinge o crestere a pietei locale si nu se va putea reduce decalajul existent fata de alte piete europene, iar, in acest sens, continuarea programului de privatizari prin Bursa este esential.

Firmele care ajuta dupa tragedia din Colectiv: Se oferacazare, transport (avion, masina, autocar), consiliere psihologica, tratamente, mancare, bauturi, servicii funerare si asistenta juridica

Pagina de internet colectiv. info prezinta firmele care s-au implicat pana in momentul de fata in ajutarea victimelor si rudelor victimelor din tragedia de la colectiv.

PNL a anulat marsul de protest care urma sa aiba loc in Capitala, dupa tragedia din Clubul Colectiv. Sedinta BPN al PSD, de asemenea anulata

PNL a anuntat, sambata, anularea marsului de protest programat sa se desfasoare de la ora 11. 00 in Capitala, liberalii exprimand adancul regret pentru tragedia care a avut loc vineri seara si transmitand condoleante familiilor indoliate. Totodata, sedinta BPN al PSD programata pentru astazi a fost anulata, conducerea formatiunii luand aceasta decizie in semn de solidaritate cu victimele tragediei petrecute vineri noapte in Bucuresti. potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )