Libnet.ro
UNICEF

21:45

Klaus Iohannis, atac la adresa politicienilor la deschiderea anului scolar: Unii politicieni se tem de scoala. in scoala sunt formati cei care le taxeaza erorile de logica si de exprimare

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, atac la adresa politicienilor la deschiderea anului scolar: Unii politicieni se tem de scoala. in scoala sunt formati cei care le taxeaza erorile de logica si de exprimare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la deschiderea anului scolar de laScoala Gimnaziala Ferdinand I din Capitala, ca unii politicieni fac greseli de logica si de exprimare si ca doar pr. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, atac la adresa politicienilor la deschiderea anului scolar: Unii se tem de scoala. in scoala sunt formati cei care le taxeaza erorile de logica si de exprimare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la deschiderea anului scolar de laScoala Gimnaziala Ferdinand I din Capitala, ca unii politicieni fac greseli de logica si de exprimare si ca doar pr.

Iohannis, atac la politicieni la deschiderea anului scolar:Unii politicieni se tem de scoala! Aici sunt formati oamenii care le taxeaza erorile

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, la deschiderea anului scolar, ca unii politicieni se tem de scoala, iar in scoala, sunt formati oamenii care le taxeaza erorile de logica si, mai nou, destul de des, de exprimare si tot aici se resimte esecul politicilor publice din educatie, dar si lipsa de creativitate a acestora.

Florentin Pandele recidiveaza: s-a cocotat pe un scaun pentru a tine discursul de la deschiderea anului scolar

Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, prezent la Scoala Gimnaziala numarul 3, pentru deschiderea anului scolar, a tinut discursul adresat elevilor si parintilor cocotat pe un scaun. in 2016, Florentin Pandele s-a urcat pe catedra pentru a se adresa elevilor si parintilor la deschiderea anului scolar.

Petre Daea, la deschiderea anului scolar: Aveti nevoie de ateliere moderne pentru a nu ramane in incultura tehnologica

Ministrul Agriculturii Petre Daea a participat luni la deschiderea anului scolar la Liceul Tehnologic Marin Grigore Nastase din Tartasesti, Dambovita. Aici, acesta a subliniat importanta unor ateliere moderne, astfel incat tinerii sa nu ramana in incultura tehnologica.

Theodor Paleologu, la deschiderea anului scolar de la Colegiul German Goethe: Profesorii, sa indemn sa incurajeze autonomia de gandire a elevilor (VIDEO)

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a participat, luni dimineata, la deschiderea anului scolar de la Colegiul German Goethe. Paleologu a avut un mesaj atat pentru elevii care au.

Klaus Iohannis, la deschiderea anului scolar: Unii politicieni se tem de scoala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la deschiderea noului an scolar, ca unii politicieni se.

Vrancea: O scoala si trei gradinite, inaugurate la deschiderea anului scolar

O scoala si trei gradinite nou construite au fost inaugurate luni, odata cu inceperea anului scolar,.

Klaus Iohannis, la deschiderea noului an scolar: Unii politicieni se tem de scoala. Aici sunt formati oamenii care le taxeaza erorile de logica si de exprimare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la deschiderea noului an scolar la scoala Ferdinand I din Capitala. in discursul pe care l-a sustinut in fata elevilor si a cadrelor didactice, Iohannis.

PRIMA ZI DE SCOALA 2019. Anuntul facut de Klaus Iohannis in Prima zi de scoala

PRIMA ZI DE SCOALA 2019 Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la deschiderea noului an scolar, ca unii politicieni se tem de scoala deoarece in institutiile de invatamant sunt formati oamenii care.

FOTOREPORTAJ Cum a fost in prima zi de scoala pentru elevii de la Ferdinand I din Capitala, unde a mers Klaus Iohannis

In prima zi a anului scolar 2019-2020, curtea scolii Ferdinand I din Capitala s-a aglomerat de la prima ora a diminetii. Elevii si parintii sunt legitimati de angajati ai SPP, la intrarea in curtea scolii, pentru ca invitatul special este presedintele Klaus Iohannis. Ne-au cerut datele de mai demult ca sa putem intra in curtea scolii. Dupa 9. 30 nu mai intra nimeni prin poarta din fata, ne spune una dintre mamele care si-a insotit copilul la scoala. Parintii se grabesc sa prinda un loc la umbra. Sunt cateva sute de persoane in curtea scolii, copii, parinti, bunici, profesori si SPP-isti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )