Libnet.ro
UNICEF

17:15

Klaus Iohannis, atac la adresa Vioricai Dancila: Premierul a reusit sa puna pe butuci relatia cu lumea araba

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, atac la adresa Vioricai Dancila: Premierul a reusit sa puna pe butuci relatia cu lumea araba

Klaus Iohannis a lansat un atac drum la adresa Premierului. Presedintele sustine ca din cauza Vioricai Dancila, Regele Iordaniei s-a suparat . continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, atac la adresa Vioricai Dancila: Premierul ne-a stricat relatia cu Regele Iordaniei

Klaus Iohannis a lansat un atac drum la adresa Premierului. Presedintele sustine ca din cauza Vioricai Dancila, Regele Iordaniei s-a suparat .

Klaus Iohannis, REPLICA pentru Viorica Dancila in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim: Declaratiile premierului demonstreaza, inca o data, totala sa ignoranta in domeniul politicii externe

Presdintele Klaus Iohannis a reactionat duminica, dupa ce premierul Viorica Dancila a sustinut ca va muta Ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv, la Ierusalim. Seful statului a transmis, intr-un .

KLAUS IOHANNIS: Premierul Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu lumea araba

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca premierul Viorica Dancila a reusit sa puna pe butuci relatia cu lumea araba, aratand ca Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei s-a simtit jignit de declaratiile acesteia si, de aceea, si-a anulat vizita pe care urma sa o efectueze in Romania.

Traian Ungureanu ii da dreptate Vioricai Dancila in privinta mutarii ambasadei la Ierusalim. Critici dure pentru Iohannis

Europarlamentarul PNL Traian Ungureanu pune tunurile pe presedintele Klaus Iohannis in chestiunea mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim, anuntata de premierul Viorica Dancila. Si daca o facea Lenin era.

Presa israeliana: Bucurie prematura dupa anuntul Vioricai Dancila referitor la mutarea ambasadei la Ierusalim, Iohannis are ultimul cuvant

In ciuda promisiunii Vioricai Dancila de la AIPAC, de sambata, presedintele roman Klaus Iohannis are ultimul cuvant in ceea ce priveste mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim si acesta nu a avut retineri in a-si exprima opozitia fata de aceasta miscare, scrie Times of Israel.

Benjamin Netanyahu saluta intentia Vioricai Dancila de a muta Ambasada Romaniei la Ierusalim

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a felicitat-o duminica seara pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, pentru continuarea procedurilor in scopul mutarii sediului Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis: PSD s-a apucat sa modifice legile justitiei pentru a-si apara propriii corupti si propriii condamnati penal. Din cauza PSD, Romania nu s-a dezvoltat mai mult (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac extrem de dur la adresa guvernarii PSD, in cadrul eveniment organizat, sambata, la Sinaia. Prezent la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, unde a.

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Lucreaza netransparent si adopta OUG fara sa se consulte cu specialisti din domeniu

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni Guvernul, sustinand ca lucreaza netransparent si adopta diverse ordonante de urgenta fara consultari cu cei vizati de legislatie si cu specialistii din.

VIDEO Comisia Europeana, despre declaratiile Vioricai Dancila privind mutarea ambasadei: Pozitia UE ramane neschimbata / Avem si declaratiile presedintelui

Pozitia Uniunii Europene in privinta mutarii ambasadelor din Israel nu s-a schimbat, a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene, comentand declaratiile Vioricai Dancila privind mutarea ambasadei Israelului din Tel Aviv in Ierusalim. Oficialul european a spus ca a vazut declaratiile premierului, dar si reactia presedintelui, la care nu este nimic de adaugat.

LIA OLGUTA VASILESCU, DUPA CRITICILE LUI IOHANNIS LA ADRESA PSD: Iohannis - un om cu 40 de dosare penale

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu afirma, dupa criticile presedintelui Klaus Iohannis la adresa PSD, ca prima lege data de Guvernul PSD-ALDE se referea la cresterea pensiilor, a salariilor, a burselor studentesti, transport gratuit pe CFR, nu la Justitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )