Libnet.ro
UNICEF

17:30

KLAUS IOHANNIS: Premierul Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu lumea araba

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Premierul Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu lumea araba

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca premierul Viorica Dancila a reusit sa puna pe butuci relatia cu lumea araba, aratand ca Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei s-a simtit jignit de declaratiile acesteia si, de aceea, si-a anulat vizita pe care urma sa o efectueze in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Doamna premier a reusit sa puna pe butuci si relatia cu Iordania / Pentru ce? Pentru nimic

Premierul Viorica Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu Iordania, ceea ce este foarte, foarte trist, a declarat, luni seara, presedintele Klaus Iohannis, facand referire la anularea vizitei in Romania de catre regele Iordaniei, in urma anuntului premierului de a muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. El a mai spus ca regele Iordaniei s-a simtit, personal, foarte jignit de abordarea Vioricai Dancila.

Iohannis: Doamna premier a reusit sa puna pe butuci si relatia cu lumea araba / Pentru ce? Pentru nimic

Premierul Viorica Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu lumea araba, ceea ce este foarte, foarte trist, a declarat, luni seara, presedintele Klaus Iohannis, facand referire la anularea vizitei in Romania de catre regele Iordaniei, in urma anuntului premierului de a muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. El a mai spus ca regele Iordaniei s-a simtit, personal, foarte jignit de abordarea Vioricai Dancila.

Iohannis: Doamna premier a reusit sa puna pe butuci si relatia cu Iordania

Premierul Viorica Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu Iordania, ceea ce este foarte, foarte trist, a declarat, luni seara, presedintele Klaus Iohannis, facand referire la anularea vizitei in Romania de catre regele Iordaniei, in urma anuntului premierului de a muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim.

Iohannis: Romania a avut o relatie solida cu lumea araba. Pana duminica... Dancila a reusit sa o puna pe butuci si pe asta

Romania a construit o relatie solida cu lumea araba, pana ieri, cand premierul Viorica Dancila a reusit s-o puna pe butuci si pe asta, a declarat presedintele Klaus Iohannis. Trebuia sa il.

Klaus Iohannis, atac la adresa Vioricai Dancila: Premierul a reusit sa puna pe butuci relatia cu lumea araba

Klaus Iohannis a lansat un atac drum la adresa Premierului. Presedintele sustine ca din cauza Vioricai Dancila, Regele Iordaniei s-a suparat .

Reactia PSD la criticile lui Iohannis

PSD a reactionat printr-un comunicat la criticile formulate de presedintele Klaus Iohannis, dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat, in cadrul unui eveniment privat organizat la Washignton, ca Romania isi.

Iohannis: Dancila a pus pe butuci relatia noastra cu Iordania. Nu este o gluma, este foarte, foarte trist

Prezent la o dezbatere organizata de Asociatia Oraselor din Romania, presedintele Klaus Iohannis a afirmat ironic ca initial am avut un program strans in seara asta. Dar nu mai este cazul, referindu-se decizia regelui Iordaniei de a-si anula vizita in Romania.

Klaus Iohannis, atac la adresa Vioricai Dancila: Premierul ne-a stricat relatia cu Regele Iordaniei

Klaus Iohannis a lansat un atac drum la adresa Premierului. Presedintele sustine ca din cauza Vioricai Dancila, Regele Iordaniei s-a suparat .

Klaus Iohannis, REPLICA pentru Viorica Dancila in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim: Declaratiile premierului demonstreaza, inca o data, totala sa ignoranta in domeniul politicii externe

Presdintele Klaus Iohannis a reactionat duminica, dupa ce premierul Viorica Dancila a sustinut ca va muta Ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv, la Ierusalim. Seful statului a transmis, intr-un .

Vizita Papei in Romania. in ce data va sosi, in ce orase si cand il va primi Klaus Iohannis pe inaltul prelat

Vizita Papei Francisc in Romania se va desfasura in perioada 31 mai 2 iunie. inaltul prelat va fi primit de presedintele Klaus Iohannis la Bucuresti in prima zi a vizitei. Suveranul Pontif va merge apoi la Sumuleu-CIuc, Iasi si Blaj. Papa Francisc va ajunge in Romania, in cadrul unei vizite apostolice, pe data de [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )