Libnet.ro
UNICEF

22:45

Klaus Iohannis, atac la Dragnea, Dancila si PSD, la Consiliul PNL: Situatia Romaniei e proasta

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, atac la Dragnea, Dancila si PSD, la Consiliul PNL: Situatia Romaniei e proasta

Consiliul National al PNL se reuneste sambata la Palatul Parlamentului. La eveniment a venit si presedintele Klaus Iohannis, dupa ce invitatia i-a fost adresata de liderul formatiunii, Ludovic Orban. continuă pe Adevărul

Surse:Klaus Iohannis va participa, sambata, la Consiliul National al PNL

Presedintele Klaus Iohannis va participa sambata la Consiliul National al Partidului National Liberal, au confirmat vineri, pentru AGERPRES, surse politice. Seful statului a avut marti o intalnire cu mai.

Surse. Klaus Iohannis va participa sambata la intalnirea Consiliului National al PNL. Ce se va decide in Biroul Permanent

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa participe maine la Consiliul National al liberalilor, decizia fiind luata in urma invitatiei directe a liderului PNL, Ludovic Orban. Surse din interiorul partidului au mai declarat, pentru Adevarul, ca votul pentru modificare statutului va fi amanat, atentia indreptandu-se exclusiv pe vizita presedintelui Klaus Iohannis, care le-ar fi cerut liberalilor liniste in interiorul partidului.

Orban, despre intalnirea cu Klaus Iohannis: O discutie necesara de stabilire a coordonatelor colaborarii; PNL a decis sustinerea pentru al doilea mandat, iar Klaus Iohannis a anuntat ca va candida

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi seara, ca a avut o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis in care s-au dezbatut teme majore si a precizat ca discutia era necesara, in contextul in care liberalii au decis sustinerea sefului statului pentru obtinerea celui de-al doilea mandat de presedinte, iar Klaus Iohannis a anuntat ca va candida.

Strategia lui Klaus Iohannis, devoalata. Cine preia conducerea in PNL - lovitura crunta pentru Ludovic Orban

Oana Zamfir a prezentat, miercuri, in editia speciala a emisiunii Obiectiv, ultimele informatii legate de noua conducere a PNL si de strategia presedintelui Klaus Iohannis in pregatirea unui nou mandat la.

Klaus Iohannis da de pamant cu Executivul Dancila: Avem un guvern irational, ireal. Daca nu ar fi trist, ar fi de ras (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a calificat Guvernul Dancila drept unul irational si ireal si a explicat de ce a luta decizia de a contesta la Curtea Constitutionala interimatul lui Paul Stanescu la.

Olguta Vasilescu vrea sa il atace pe Iohannis dupa criticile aduse PSD, dar se FACE de RAS: SALARIILE AU CRESCUT...!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a criticat dur PSD, afirmand ca majorarea pensiilor si salariilor este o pacaleala. Oficialul guvernamental sustine .

Iohannis, atac la PSD:Persoane care-si expun opinia anti-PSD sunt luate in plina zi de Politie. Nu s-a mai intamplat din anii intunecati ai comunismului

Presedintele Klaus Iohannis, prezent la reuniunea Consiliului National al PNL, a facut o radiografie a Romaniei, in care a lansat un nou atac la PSD.

Klaus Iohannis ataca PSD la Congresul National al PNL: Am ajuns sa avem un Guvern irational, chiar ireal

Consiliul National al PNL a inceput sambata, la Palatul Parlamentului, la reuniune este prezent si presedintele Klaus Iohannis, care a tinut un discurs in fata membrilor partidului. Va mulumesc.

Sedinta cruciala a PNL: Presedintele Klaus Iohannis participa la Consiliul National al liberalilor

Sedinta cruciala, sambata, in PNL. Presedintele Klaus Iohannis participa la Consiliul National al liberalilor unde, spun anumite voci, nu se va mai supune votului modificarea statutului, asa cum era.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Consiliul National al PNL

Presedintele Klaus Iohannis participa la Consiliul National al PNL, care se reuneste, sambata, la Palatul Parlamentului, de la ora 11,00, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )