Libnet.ro
UNICEF

09:17

Klaus Iohannis ataca PSD la Congresul National al PNL: Am ajuns sa avem un Guvern irational, chiar ireal

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis ataca PSD la Congresul National al PNL: Am ajuns sa avem un Guvern irational, chiar ireal

Consiliul National al PNL a inceput sambata, la Palatul Parlamentului, la reuniune este prezent si presedintele Klaus Iohannis, care a tinut un discurs in fata membrilor partidului. Va mulumesc. continuă pe Antena3

Prima reactie PSD, dupa atacurile lui Iohannis de la Congresul National PNL: Presedintele a incalcat Constitutia ca sa faca politica

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu a avut o prima reactie dupa atacurile dure ale presedintelui Klaus Iohannis de la Congresul National PNL pe care le-a facut cu privire la modul de guvernare al co.

Sedinta cruciala a PNL: Presedintele Klaus Iohannis participa la Consiliul National al liberalilor

Sedinta cruciala, sambata, in PNL. Presedintele Klaus Iohannis participa la Consiliul National al liberalilor unde, spun anumite voci, nu se va mai supune votului modificarea statutului, asa cum era.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Consiliul National al PNL

Presedintele Klaus Iohannis participa la Consiliul National al PNL, care se reuneste, sambata, la Palatul Parlamentului, de la ora 11,00, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis atacala CCR concediul Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis ataca la Curtea Constitutionala concediul Vioricai Dancila. Presedintele reclama un conflict institutional pe motiv ca Viorica Dancila si-a luat concediu si nu l-a.

Surse:Klaus Iohannis va participa, sambata, la Consiliul National al PNL

Presedintele Klaus Iohannis va participa sambata la Consiliul National al Partidului National Liberal, au confirmat vineri, pentru AGERPRES, surse politice. Seful statului a avut marti o intalnire cu mai.

Strategia lui Klaus Iohannis, devoalata. Cine preia conducerea in PNL - lovitura crunta pentru Ludovic Orban

Oana Zamfir a prezentat, miercuri, in editia speciala a emisiunii Obiectiv, ultimele informatii legate de noua conducere a PNL si de strategia presedintelui Klaus Iohannis in pregatirea unui nou mandat la.

Klaus Iohannis, atac la Dragnea, Dancila si PSD, la Consiliul PNL: Situatia Romaniei e proasta

Consiliul National al PNL se reuneste sambata la Palatul Parlamentului. La eveniment a venit si presedintele Klaus Iohannis, dupa ce invitatia i-a fost adresata de liderul formatiunii, Ludovic Orban.

Surse. Klaus Iohannis va participa sambata la intalnirea Consiliului National al PNL. Ce se va decide in Biroul Permanent

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa participe maine la Consiliul National al liberalilor, decizia fiind luata in urma invitatiei directe a liderului PNL, Ludovic Orban. Surse din interiorul partidului au mai declarat, pentru Adevarul, ca votul pentru modificare statutului va fi amanat, atentia indreptandu-se exclusiv pe vizita presedintelui Klaus Iohannis, care le-ar fi cerut liberalilor liniste in interiorul partidului.

Consiliul National al PNL se reuneste sambata, eveniment la care vor participa 1.500 de liberali. La sedinta e asteptat si presedintele Klaus Iohannis

Consiliul National al PNL se reuneste sambata la Palatul Parlamentului, iar la sedinta este asteptat si presedintele Klaus Iohannis, dupa ce invitatia i-a fost adresata de liderul formatiunii, Ludovic Orban.

Consiliul National al PNL a inceput. Klaus Iohannis, primit cu aplauze de cei 1.500 de delegati

Consiliul National al PNL se reuneste sambata la Palatul Parlamentului. La eveniment a venit si presedintele Klaus Iohannis, dupa ce invitatia i-a fost adresata de liderul formatiunii, Ludovic Orban.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )