Libnet.ro
UNICEF

10:45

Klaus Iohannis, atac dupa atac la guvernul PSD: Rusine! Cea mai dezastruoasa guvernare

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, atac dupa atac la guvernul PSD: Rusine! Cea mai dezastruoasa guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a venit sambata, in fata tinerilor liberali, la Scoala de Vara Generatia Altfel, de la Venus, cu atacuri in lant laguvernarea PSD spunand ca a fost cea mai dezastruasa. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Am fost nevoit sa refuz de trei ori remanierea ceruta cu obraznicie. PSD a produs cea mai paguboasa guvernare de la Revolutie incoace. Rusine! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa guvernarii PSD, in discursul pe care l-a sustinut, sambata, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Est, la Constanta. Seful statului .

Klaus Iohannis: Am fost nevoit sa refuz de trei ori remanierea ceruta cu obraznicie. PSD a produs cea mai paguboasa guvernare de la Revolutie incoace. Rusine! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa guvernarii PSD, in discursul pe care l-a sustinut, sambata, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Est, la Constanta. Seful statului.

Mihai Fifor, catre Klaus Iohannis: Trebuie sa moara oameni ca sa numiti ministri?

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, motivul fiind faptul ca seful statului a lasat mai multe ministere fara titulari.

Iohannis:PSD reprezinta cea mai mare amenintare la adresa Romaniei. Le este frica sa vina la vot in Parlament. A fost nevoie sa resping de trei ori remanierea

Presedintele Klaus Iohannis a avut un discurs foarte dur la adresa guvernarilor PSD si a subliniat ca social-democratii sunt o amenintare la adresa Romaniei, precum si faptul ca acestora le e frica sa mearga in Parlament pentru un nou vot de incredere pentru Guvern.

MIHAI FIFOR: Klaus Iohannis forteaza peste masura legile si Constitutia

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a scris, joi, pe Facebook, ca este ultima zi in care conduce interimar Ministerul Afacerilor Interne, iar intr-un moment extrem de important institutia ramane fara ministru. Klaus Iohannis este in campanie si face tot ce poate sa blocheze Guvernul, fortand peste masura legile si Constitutia.

KLAUS IOHANNIS: Sunt foarte multe lucruri de facut dupa guvernarile esuate ale PSD

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata, tinerilor liberali prezenti la Scoala de vara de la Venus, ca sunt foarte multe lucuri de facut si de indreptat dupa guvernarile esuate ale PSD, precizand ca sustinerea mediului privat si cresterea economica sunt pilonii fundamentali pentru a face Romania Normala.

Surse: Klaus Iohannis respinge in bloc ministrii propusi de Dancila si trimite Guvernul in Parlament. MAI nu mai are ministru

Presedintele Klaus Iohannis va sustine azi o declaratie de presa la ora 17. Seful statului va anunta daca accepta propunerile de ministri trimise de Viorica Dancila la Cotroceni.

Klaus Iohannis, despre pactul propus de Viorica Dancila: Ideea este buna daca vine dupa o validare. Ce se face acum cu acest pact sunt actiuni electorale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca ideea de pact, propusa de premierul Viorica Dancila, este una buna, dar daca aceasta vine dupa o validare. in contextul in care sefa PSD a lansat ideea ac.

Guvernul PSD va ajunge la votul Parlamentului, cand are chef Dancila: Nu-mi este teama

Viorica Dancila si al sau guvern au mari sanse sa iasa basma curata din criza politica din ultimele saptamani. Chiar si asa, premierul are emotii sa ajunga la votul de incredere din partea Parlamentului. in teorie, in cazul unei restructurari a Guvernului, in contextul in care presedintele Iohannis refuza sa numeasca noi ministri, Viorica Dancila .

Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere

Klaus Iohannis a stabilit, sambata, la Scoala de vara a tineretului liberal, cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere. Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere Cand spui comedie, spui I. Caragiale si imediat in minte iti vine si O .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )