Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis, atac dur la adresa PSD-ALDE, dupa rapoartele GRECO: Actiunile Guvernului Romaniei sunt in deplina contradictie cu recomandarile organismului european (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, atac dur la adresa PSD-ALDE, dupa rapoartele GRECO: Actiunile Guvernului Romaniei sunt in deplina contradictie cu recomandarile organismului european (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, miercuri, dupa publicarea rapoartelor GRECO si a lansat critici dure la adresa guvernarii PSD-ALDE. Seful statului considera ca actiunile Guvernului Romaniei sunt. continuă pe B1

Ioan Mircea Pascu, atac dur la adresa lui Codrin Stefanescu: Un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu isi continua atacul la adresa lui Codrin Stefanescu, spunand ca acesta este traseist inrait, exponent al unor interese exterioare. Reactia vine dupa ce Stefanescu l-a criticat.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: S-a terminat cu mimarea democratie de catre presedintele tuturor romanilor

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta politica profund neconstitutionala cu PNL, ordona Guvernului sa elaboreze un proiect de lege in domeniul.

Dupa rapoartele GRECO, Iohannis iese la atac si cere Guvernului desfiintarea Sectiei Speciale

Presedintele Klaus Iohannis a lansat ieri un nou atac la adresa Guvernului PSD-ALDE seful statului cerand corectarea partilor controversate din Legile justitiei si Codurilor penale, dar si desfiintarea Sectiei Speciale. Lia Savonea, sefa CSM, a facut apel la o abordare echilibrata, sustinand ca raportul GRECOcontine erori factuale evidente.

VIDEO Klaus Iohannis: Solicit Guvernului sa initieze un proiect de lege in conformitate cu vointa cetatenilor si recomandarile GRECO Sa corecteze si aceasta anomalie, Sectia speciala - UPDATE

Prin rapoartele GRECO, Guvernul PSD-ALDE a primit un nou cartonas rosu din partea forurilor europene legat de justitie, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis. El a cerut Executivului sa vina cu o initiativa legislativa pentru a corecta legile justitiei si legislatia penala si anomalia care este Sectia speciala de anchetare a magistratilor. Presedintele a precizat ca decizia va apartine Parlamentului, dar Guvernul trebuie sa aiba aceasta initiativa.

Codrin Stefanescu, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: De aia e pus aicea, nu de pampalau

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu areactionat la declaratiile facute de Klaus Iohannis. Seful statului a cerut Executivului modificarealegislatiei pe Justitie, dar si sa fie.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis si-a reluat si pe Facebook criticile formulate la adresa Guvernului. Guvernul a primit un nou cartonas rosu. Organismul anticoruptie al Consiliului Europei, GRECO, arata,.

Iohannis, atac la Ciolos: Tot felul de politicieni se agata de tema Kovesi procuror european

Klaus Iohannis l-a ironizat, miercuri, pe Dacian Ciolos referitor la sustinerea pentru Laura Codruta Kovesi la functia de procuror-sef european. Fiind o tema de mare vizibilitate, tot felul de politicieni se agata de ea, a spus presedintele. Iohannis, despre sansele lui Kovesi la sefia Parchetului European: Sunt sanse bune, dar garantat nu este.

Ce va pati un detinut care i-a trimis o scrisoare cu mesaj extrem presedintelui Klaus Iohannis: L-a amenintat cu moartea prin taierea gatului

Magistratii Judecatoriei Aiud au dat unda verde dosarului penal in care un detinut de la Penitenciarul Aiud a fost trimis in judecata pentru ultraj la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis se intalneste cu liberalii. Rares Bogdan: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti dupa-amiaza cu liderii liberali, pentru discutii pe tema strategiei pentru perioada urmatoare. Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus. Din delegatia PNL ar urma sa faca parte Ludovic Orban, Rares Bogdan si alti lideri ai partidului.

Klaus Iohannis: Pensiile sunt prea mici. Am promulgat LEGEA dupa ce Dancila m-a asigurat ca sunt bani la buget (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, caa promulgat Legea pensiilor dupa ce rpemierul Viorica Dancila l-a asigurat ca sunt bani la buget. Dupa parerea mea, pensiile sunt prea mici, in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )