Libnet.ro
UNICEF

18:30

Klaus Iohannis, atac subtil la Liviu Dragnea: Codurile penale, cu destinatie pentru cei care ocupa pozitii de decizie/ Florin Iordache neaga

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis, atac subtil la Liviu Dragnea: Codurile penale, cu destinatie pentru cei care ocupa pozitii de decizie/ Florin Iordache neaga

Unele dintre propunerile pentru modificarea Codurilor penale sunt absolut inacceptabile, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis. El a mai spus ca este inadmisibil ca unele modificari sa fie facute cu destinatie pentru unele persoane care. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis, atac DUR la adresa lui Dragnea: Modificarile la Codurile Penale, facute cu destinatie pentru persoane care ocupa functii in Parlament (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac voalat la adresa lui sefului Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, intr-un comentariu referitor la propunerile PSD-ALDE de modificare a Codului Penal si a Codului de.

Iohannis, atac la Dragnea:E inadmisibil ca unele modificari la Codurile Penale sa fie facute cu destinatie pentru persoane care ocupa pozitii de decizie in Parlament

Unele dintre propunerile pentru modificarea Codurilor penale sunt absolut inacceptabile, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis. El a mai spus ca este inadmisibil ca unele modificari sa fie facute cu destinatie pentru unele persoane care acum ocupa pozitii de decizie chiar in Parlament. Presedintele Klaus Iohannis a facut aceste declaratii la finalul intalnirii avute la Palatul Cotroceni cu premierul Italiei, Paolo Gentiloni.

Cum vrea Comisia Iordache sa schimbe Codurile Penale pentru a-l scapa pe Liviu Dragnea de condamnare. Proiectele au fost facute publice

Dosarul Referendumul ar putea fi rejudecat! Florin Iordache se zbate sa-l scape pe Dragnea de condamnare si incearca sa schimbe din nou Codurile Penale. Miercuri a depus trei proiecte de modificare a legilor penale.

Cum vrea Comisia Iordache sa schimbe Codurile Penale pentru a-l scapa pe Liviu Dragnea de condamnare. Proiectele au fost facute publice (VIDEO)

Dosarul Referendumul ar putea fi rejudecat! Florin Iordache se zbate sa-l scape pe Dragnea de condamnare si incearca sa schimbe din nou Codurile Penale. Miercuri a depus trei proiecte de modificare a legilor penale.

Guvernul nu intentioneaza sa adopte OUG pe Codurile penale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca Guvernul nu intentioneaza sa adopte ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor penale, urmand ca acestea sa fie discutate in comisia parlamentara speciala, informeaza News. ro.

Dragnea: Guvernul nu intentioneaza sa adopte OUG pe Codurile penale. Sunt sigur ca va fi ca la legile justitiei, cu muzica, cu antren, cu tot ce este nevoie

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca Guvernul nu intentioneaza sa adopte Ordonante de Urgenta pentru modificarea Codurilor penale, acestea urmand a fi discutate in comisia parlamentara speciala. Dragnea a mai precizat ca in ceea ce priveste abuzul in serviciu, exista in prezent peste zece variante pentru stabilirea pragului.

Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Klaus Iohannis: Nu pot sa dau raspunsuri generice la afirmatii generice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi referitor la criticile aduse de presedintele Klaus Iohannis modificarilor Codurilor penale ca nu poate sa dea raspunsuri generice la afirmatii generice si a.

Liviu Dragnea il face mincinos pe Klaus Iohannis: Nu e admisibil ca un om cu asa autoritate sa spuna asemenea minciuna

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce presedintele a afirmat ca PSD a marit salariile pana cand le-a micsorat si a avertizat ca guvernul vrea sa nationalizeze Pilonul.

Iohannis despre Codurile penale: Unele propuneri sunt absolut inacceptabile. Este inadmisibil sa faca modificari cu dedicatie

Unele dintre propunerile pentru modificarea Codurilor penale sunt absolut inacceptabile, a declarat, joi, Klaus Iohannis. Presedintele a adaugat ca este inadmisibil ca unele modificari sa fie facute cu destinatie pentru persoane care se afla in conducerea Parlamentului, scrie news. ro.

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis: Este o minciuna

Presedintele minte cand vorbeste despre scaderea salariilor, afirma Liviu Dragnea. Seful PSD sustine ca nu exista niciun salariu mai mic decat in decembrie 2016si in perioada urmatoare.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )