Libnet.ro
UNICEF

05:15

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis: Este o minciuna

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis: Este o minciuna

Presedintele minte cand vorbeste despre scaderea salariilor, afirma Liviu Dragnea. Seful PSD sustine ca nu exista niciun salariu mai mic decat in decembrie 2016si in perioada urmatoare. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu, atac la adresa lui Dragnea si Tariceanu: Nu cumva ati picat in capcana dublei masuri!?

Liviu Plesoianu a transmis o scrisoare deschisa celor doi presedinti ai Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, in care ii critica pentru ca au salutat actiunea militara din Siria, fara a .

Liviu Dragnea anticipeaza anuntul lui Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA. in joc intra Tudorel Toader (VIDEO)

Zi decisiva pentru soartea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie a. c. , ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, cu privire la.

Gica Hagi, atac dur la adresa clasei politice: isi impart tara cum doresc, au dat-o deja!

Gheorghe Hagi a izbucnit din nou si a lansat critici virulente la adresa clasei politice din Romania, care in opinia lui lucreaza doar pe nepotisme.

Iohannis, atac DUR la adresa lui Dragnea: Modificarile la Codurile Penale, facute cu destinatie pentru persoane care ocupa functii in Parlament (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac voalat la adresa lui sefului Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, intr-un comentariu referitor la propunerile PSD-ALDE de modificare a Codului Penal si a Codului de.

Liviu Dragnea il face mincinos pe Klaus Iohannis: Nu e admisibil ca un om cu asa autoritate sa spuna asemenea minciuna

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce presedintele a afirmat ca PSD a marit salariile pana cand le-a micsorat si a avertizat ca guvernul vrea sa nationalizeze Pilonul.

Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Klaus Iohannis: Nu pot sa dau raspunsuri generice la afirmatii generice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi referitor la criticile aduse de presedintele Klaus Iohannis modificarilor Codurilor penale ca nu poate sa dea raspunsuri generice la afirmatii generice si a.

Liviu Dragnea, in razboi cu Iohannis: Regret atitudinea presedintelui. Nu ajuta la pastrarea unui climat normal in Romania

Liviu Dragnea continua seria atacurilor la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Supararea presedintelui PSD vine ca urmare a declaratiei sefului stat privind probleme cu salariile. Regret atitudinea.

Cum l ajuta modificarea Codului Penal pe Liviu Dragnea: Seful PSD ar putea beneficia de o noua cale de atac la sentinta definitiva din dosarul Referendumul

Modificarile la Codul de Procedura Penala introduc o noua cale de revizuire, respectiv atunci cand hotararea de condamnare nu este semnata de judecatorul care a participat la solutionarea cauzei. Exact aceasta situatie a fost invocata de Liviu Dragnea cand a atacat la inalta Curte decizia de condamnare in dosarul Referendumul, invocand faptul ca la redactarea hotararii nu au participat doua judecatoare, care se pensionasera intre timp. Atunci, contestatia sa a fost respinsa.

Victor Ponta, IRONII la adresa lui Liviu Dragnea si a politicienilor sustinatori ai familiei traditionale: Sa ne explice seful PSD cum traieste el. Sa ne spuna liderii nostri politici cum traiesc cu secretarele

Victor Ponta il ironizeaza pe Liviu Dragnea , dupa anuntul sefului PSD de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Sa ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu si cum.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Gica Hagi, dupa ce a fost criticat dur

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a raspuns lui Gheorghe Hagi, dupa ce a fost criticat in termeni duri de fostul mare jucator. Eu tin la Gica Hagi si o sa tin la el toata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )