Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis ataca decizia Guvernului de a aproba rectificarea Bugetului fara avizul CSAT. Avocatul Poporului sa sesizeze CCR!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis ataca decizia Guvernului de a aproba rectificarea Bugetului fara avizul CSAT. Avocatul Poporului sa sesizeze CCR!

Presedintele Klaus Iohannis acuza Guvernul Dancila ca se situeaza in afara cadrului legal, prin adoptarea rectificatii bugetare fara avizul CSAT. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis ataca decizia Guvernului de a aproba rectificarea Bugetului fara avizul CSAT. Avocatului Poporului sa sesize CCR

Presedintele Klaus Iohannis acuza Guvernul Dancila ca se situeaza in afara cadrului legal, prin adoptarea rectificatii bugetare fara avizul CSAT. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis,.

Viorica Dancila a anuntat ca joi se va afla n Spania, desi n aceasta zi a fost convocata de Klaus Iohannis pentru discutii pe tema rectificarii bugetare

Premierul Viorica Dancila a confirmat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca va efectua joi o vizita de lucru in Spania, unde are programata o intalnire cu regele Felipe al VI-lea. insa, in aceeasi zi, la ora 11. 30, a fost convocata de presedintele Klaus Iohannis la o noua runda de discutii privind rectificarea bugetara, dupa ce marti a suspendat sedinta CSAT nefiind de acord cu propunerile guvernului. Premierul nu a precizat daca va ajunge la discutiile cu presedintele.

Klaus Iohannis: Am suspendat sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca nu s-a putut obtine consens in CSAT pentru emiterea avizului necesar rectificarii bugetare si, prin urmare, intrucat considera ca este necesara rectificarea bugetara, a suspendat sedinta Consiliului, pentru a da timp Guvernului sa elaboreze un nou proiect, arata News. ro.

Exploziv. Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, la aceeasi masa

Presedintele Klaus Iohannis a decis convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru ziua de marti, 4 septembrie, ocazie cu care se va discuta despre rectificarea bugetara. Membrii guvernului l-au acuzat.

Rectificarea bugetului de stat din septembrie are sume diferite la aproape toate capitolele importante, fata de proiectul prezentat in august

Alocarile de sume stabilite prin rectificarea bugetului de stat adoptata miercuri de Guvern sunt schimbate la aproape toate capitolele importante fata de alocarile proiectate in luna august, pentru rectificarea.

Klaus Iohannis condamna ferm adoptarea rectificarii bugetare fara avizul CSAT: Guvernul forteaza limitele Constitutiei se situeaza n afara cadrului legal n vigoare

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat ferm adoptarea proiectului rectificarii bugetare fara avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, caracterizand abordarea Guvernului Dancila drept inadmisibila, in conditiile in care, spune seful statului, avizul CSAT este obligatoriu atunci cand sunt afectate bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale.

Sedinta CSAT s-a ncheiat. Klaus Iohannis va sustine n scurt timp o declaratie de presa

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-a incheiat, marti, dupa aproximativ 45 de minute de discutii, urmand ca presedintele Klaus Iohannis sa sustina, in scurt timp, o declaratie de presa.

Daea, mesaj exploziv pentru Klaus Iohannis in scandalul pestei porcine

Intr-un moment complicat in care Guvernul este atacat dur si periodic de presedintele Klaus Iohannis, ministrul agriculturii, Petre Dae, vine la Antena 3 Cat de grave sunt efectele pestei porcine? Ce s-a facut.

Iohannis o cheama pe Dancila la consultari

ACTUALIZARE: 14:20 Viorica Dancila anunta vizita pe care o va face maine in Spania, insa nu a comunicat nimic despre invitatia presedintelui Iohannis la consultari, primita pentru aceeasi zi de maine. ---------- Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care o invita joi, la ora 11:30, pentru consultari la Palatul Cotroceni, pentru clarificarea unor aspecte care tin de rectificarea bugetului de stat al institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente si de importanta deosebita, la aceasta intalnire fiind invitati si ministrii de resort.

Iohannis o cheama pe Dancila la consultari maine

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care o invita joi, la ora 11:30 pentru consultari la Palatul Cotroceni, pentru clarificarea unor aspecte care tin de rectificarea bugetului de stat al institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente si de importanta deosebita, la aceasta intalnire fiind invitati si ministrii de resort.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )