Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

B1 B1,
Klaus Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante in urma atacului terorist care a avut loc miercuri la sediul publicatiei franceze Charlie Hebdo din Paris. in mesajul publicat de Presedintie,. continuă pe B1

FOTO. Klaus Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, miercuri, un mesaj in care arata ca atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo reprezinta un act terorist crud si las si ii asigura pe partenerii Romaniei de intregul sprijin in lupta impotriva terorismului si a extremismului de orice fel.

Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri un mesaj in contextul atacului terorist care a avut loc la sediul publicatiei franceze Charlie Hebdo din Paris.

Iohannis: Atacarea redactiei publicatiei franceze, un act terorist crud si las

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca atacul terorist de astazi din Paris este unul las, subliniind ca libertatea de informare este un drept fundamental al omului. Atacarea redactiei.

Atac cu arme automate la sediul ziarului francez Charlie Hebdo: 10 persoane si-au pierdut viata

Mai multe focuri de arma automata au fost auzite, miercuri, la sediul ziarului francez de satira Charlie Hebdo din Paris, relateaza Les Echos. Parchetul dinParis a confirmat decesul a 10 persoane. Potrivit.

Atac cu arme automate la sediul ziarului francez Charlie Hebdo: 12 persoane si-au pierdut viata

Mai multe focuri de arma automata au fost auzite, miercuri, la sediul ziarului francez de satira Charlie Hebdo din Paris, relateaza Europe1. Parchetul dinParis a confirmat decesul a 12 persoane, dintre care doi.

VIDEO Cel mai grav atentat terorist din Franta: Cel putin 12 morti si 11 raniti in redactia ziarului francez Charlie Hebdo, care l-a ironizat pe profetul Mahomed. Atacatorii s-au revendicat din Al Qaida si au strigat Allah akbar!,L-am razbunat pe profetu

Un atentat terorist a avut loc miercuri dimineata la sediul saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo, cunoscut pentru publicarea unor caricaturi ale profetului Mahomed. Bilantul se ridica la 12 morti. Atacatorii au fost doi barbati cu cagule negre, care au ucis doi politisti si zece membri ai redactiei, printre care directorul si unul din actionarii ziarului. Atentatorii, care vorbeau franceza fara accent, sunt cautati de autoritati, in timp ce nivelul de alerta in zona Parisului a fost ridicat. De semnalat faptul ca la ora 12. 28, redactia Charlie Hebdo publica, pe contul de Twitter, un desen care il infatiseaza pe Al Baghdadi, liderul gruparii Statului Islamic, peste care apare textul: Urari si lui Al Baghdadi. 35 Cel mai tanar dintre cei trei suspecti, Hamyd Mourad 18 ani), s-a predat politiei, anunta AFP citand surse concordante.

Atac terorist cu arme automate, la sediul ziarului francez Charlie Hebdo: 12 persoane si-au pierdut viata. Masina teroristilor a fost gasita (VIDEO)

UPDATE: 15:39:Masina teroristilor a fost gasita abandonata pe o strada dinParis. Pana in prezent, atacatorii nu au fost capturati, relateazaB1 TV. UPDATE: 15:30: DirectorulCharlie.

Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil pe Facebook cu sloganul de solidaritate Je suis Charlie

Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat miercuri poza de profil pe Facebook cu celebrul Je suis Charlie, sloganul de solidaritate cu victimele atentatului din Paris impotriva saptamanalului umoristic Charlie Hebdo.

Ministrul francez de interne: Trei criminali sunt implicati in atentatul de la Charlie Hebdo

Trei criminali se afla) la originea atacului sangeros comis miercuri contra saptamanalului satiric Charlie Hebdo, a declarat ministrul francez de Interne Bernard Cazeneuve la finalul reuniunii de criza de la.

Iranul denunta atacul de la sediul Charlie Hebdo: Este un act strain islamului

Iranul a denuntat miercuri atacul comis la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, apreciind ca orice act terorist contra unor persoane) nevinovate este strain gandirii si.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )