Libnet.ro
UNICEF

17:01

Iranul denunta atacul de la sediul Charlie Hebdo: Este un act strain islamului

Antena3 Antena3,
Iranul denunta atacul de la sediul Charlie Hebdo: Este un act strain islamului

Iranul a denuntat miercuri atacul comis la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, apreciind ca orice act terorist contra unor persoane) nevinovate este strain gandirii si. continuă pe Antena3

David Cameron denunta atacul terorist revoltator de la sediul Charlie Hebdo

Premierul britanic David Cameron a condamnat un atac terorist revoltator comis miercuri la sediul din Paris al saptamanalului satiric Charlie Hebdo si si-a exprimat solidaritatea cu Franta in lupta impotriva.

Fancois Hollande, in urma atacului de la sediul Charlie Hebdo: Franta este in stare de soc. A fost un atac terorist

Presedintele Frantei, Francois Hollande a ajuns la sediul ziarului Charlie Hebdo din Paris, unde 12 persoane au fost ucise intr-un atac armat, relateaza France TV Info. Fara indoiala este un atentat.

Politia franceza are 2 SUSPECTI in urma atacului de la sediul Charlie Hebdo

Doi franco-algerieni sunt in vizorul politiei in urma atacului comis miercuri la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, relateaza Le Point in pagina electronica, conform Mediafax. Cei doi.

Klaus Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante in urma atacului terorist care a avut loc miercuri la sediul publicatiei franceze Charlie Hebdo din Paris. in mesajul publicat de Presedintie,.

FOTO. Klaus Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, miercuri, un mesaj in care arata ca atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo reprezinta un act terorist crud si las si ii asigura pe partenerii Romaniei de intregul sprijin in lupta impotriva terorismului si a extremismului de orice fel.

Un presedinte musulman la Palatul Elysee? Legatura dintre cel mai nou roman al lui Michel Houellebecq si atacul terorist de la Charlie Hebdo

In ziua in care mai multe persoane inarmate intrau cu arme automate in sediul din Paris al ziarului de satira Charlie Hebdo si omorau cel putin 12 persoane, in librariile din Franta aparea cel mai asteptat ro.

Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri un mesaj in contextul atacului terorist care a avut loc la sediul publicatiei franceze Charlie Hebdo din Paris.

Atentat terorist in Franta. Cine sunt cei patru caricaturisti de la Charlie Hebdo ucisi in atacul de la Paris

In atentatul terorist din Franta, patru caricaturisti ai revistei satirice Charlie Hebdo se numara printre cei 12 morti. Charlie Hebdo este o publicatie cunoscuta in toata lumea dupa publicarea unor controversate caricaturi ale profetului Mahomed, un simbol religios in lumea musulmana. Nu se stie cu siguranta pretextul acestui atentat terorist, dar acele caricaturi par sa fi fost principalul motiv.

Solidaritate. Peste 30.000 de oameni s-au adunat la Paris, dupa atacul de la publicatia Charlie Hebdo

Update 20. 50- Numarul celor care s-au adunat, miercuri seara, in Piata Republicii din Paris, in semn de solidaritate dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, a crescut la 30. 000 de oameni.

GALERIE FOTO. Caricaturile cu Mahomed care au declansat atacul terorist asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo

Cel putin 11 persoane au fost ucise in atacul de miercuri de la sediul ziarului satiric francez Charlie Hebdo, a anuntat Parchetul din Paris, citat de Europe1 in pagina electronica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )