Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis: Avem o plafonare vizibila la numarul de infectari noi, dar plafonarea la 10.000 de cazuri este mult prea sus

B1 B1,
Klaus Iohannis: Avem o plafonare vizibila la numarul de infectari noi, dar plafonarea la 10.000 de cazuri este mult prea sus

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la finalul sedintei de la Palatul Cotroceni, pe tema Planului National de Recuperare si Rezilienta, ca apar deja primele efecte ale masurilor impuse de Guvern in. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Avem un numar prea mare de cazuri grave la ATI

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca efectul masurilor de la inceputul lui octombrie il reprezinta plafonarea vizibila a numarului de cazuri de COVID-19, dar plafonarea la 10. 000 de cazuri e mult prea sus. Iohannis a remarcat ca avem un numar prea mare de cazuri grave la ATI si de decese, subliniind ca masurile in vigoare incepand de luni isi vor arata efectele in 2-3 saptamani, transmite News. ro.

KLAUS IOHANNIS: Avem un Parlament dominat de un PSD care si-a pierdut orice legitimitate

Psresedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca avem un Parlament dominat de un PSD care si-a pierdut orice legitimitate, iar alegerile parlamentare la termen sunt singura modalitate prin care romanii pot alege un nou Parlament, care sa permita construirea unui Guvern puternic in jurul PNL impreuna cu alte partide democratice.

Klaus Iohannis: Avem vesti bune. Economia isi revine

Klaus Iohannis a avut, in decursul zilei de 13 noiembrie, o sedinta cu membrii cabinetului Orban. Acestia au discutat despre implementarea Planului de Redresare si Rezilienta Economica, pe care il vor prezenta la Bruxelles. Economia isi revine, a.

Klaus Iohannis: La Terapie Intensiva numarul de persoane creste si asta este marea tragedie

Klaus Iohannis le-a cerut joi prefectilor din tara sa actioneze cu fermitate si claritate in gestion.

Marcel Ciolacu, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat o plafonare a cazurilor noi de Covid-19: Pentru ca nu testati! Ajustati cifrele din pix!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca presedintele Klaus Iohannis face propaganda mincinoasa in ceea ce priveste pandemia COVID-19. Mai mult, Cioacu acuza ca plafonarea cazurilor este data de.

Marcel Ciolacu acuza guvernantii de propaganda mincinoasa: Plafonati cazurile pentru ca nu testati!

Liderul PSD Marcel Ciolacu si-a exprimat revolta fata de optimismul nejustificat al presdintelui Iohannis, acuzandu-l, alaturi de echipa liberala, de mascarea adevaratelor cifre ale pandemiei. Replica sefului PSD vine dupa ce Iohannis a declarat ca avem o plafonare vizibila la numarul de infectari noi cu SARS-CoV-2.

Klaus Iohannis, despre economia Romaniei: Avem, fata de trimestrul trecut, o crestere notabila Evitam ceea ce se numeste o recesiune tehnica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, in cursul zilei de vineri despre noile masuri adoptate in contextul pandemiei, dar si despredatele din economia Romaniei, datele din Trimestrul III. Seful statului a.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis, catre prefecti: Este o perioada extrem de complicata, insa pana acum am facut fata. Avem primele confirmari ca masurile au dat rezultate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in debutul videoconferintei cu prefectii, ca desi perioada actuala este extrem de complicata din punctul de vedere al situatiei epidemiologice, autoritatile au.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis: in Romania avem doua probleme grave: una de sanatate publica si una politica

Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca, in prezent, Romania se confrunta cu doua probleme grave, respectiv una de sanatate publica, cauzata de noul coronavirus, si una politica.

Klaus Iohannis, anunt pentru candidatii la parlamentare:Daca pandemia evolueaza intr-un sens nedorit si aceste adunari vor fi interzise

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a precizat, marti seara, ca adunarile electorale ar putea fi interzise in cazul in care numarul de cazuri creste si mai mult.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )