Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis: Avem referendum pe 26 mai. Va astept la vot!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Avem referendum pe 26 mai. Va astept la vot!

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind organizarea referendumului din 26 mai. Am convocat acest referendumimpreuna cu alegerile europarlamentare. Va astept la vot, a spus. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Avem referendum pe 26 mai. Va astept la vot. Romanii au sansa de a da un raspuns clar actualei guvernari

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat joi pe romani sa se prezinte la urne la referendumul convocat pe 26 mai, pe tema justitiei. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful statului a .

Klaus Iohannis: Avem referendum pe 26 mai. Va astept la vot. Romanii au sansa de a da un raspuns clar actualei guvernari (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat joi pe romani sa se prezinte la urne la referendumul convocat pe 26 mai, pe tema justitiei. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful statului a .

Klaus Iohannis, despre referendumul din 26 mai: Da, voi face campanie! Si pentru referendum, si pentru prezidentiale. Voi face campanie impotriva abuzurilor(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns joi, intr-o declaratie de presa, acuzatiilor lansate in spatiul public potrivit carora ar incerca sa politizeze referendumul din 26 mai. De data asta, exista.

Iohannis a decis intrebarile de la referendum: Sunteti de acord cu interzicerea amnistierii coruptilor? / Sunteti de acord cu interzicerea OUG privind infractiunile si pedepsele? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, prin intermediul purtatorul de cuvant Madalina Dobrovolschi, intrebarile de la referendumul pe Justitie,ce va avea loc pe 26 mai, in aceeasi zi cu desfasurarea al.

Klaus Iohannis: PSD politizeaza referendumul. Cine merge la vot poate sa dea o lectie

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat, joi, PSD ca va incerca sa boicoteze referendumul din 26 mai, subliniind ca acest partid politizeaza aceasta consultare nationala. PSD cu siguranta va incerca prin.

VIDEO De ce respinge Klaus Iohannis noii ministri propusi de Dancila. E o farsa! Sunt persoane nepotrivite

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea de remaniere a Guvernului. Solicitarea fusese trimisa de premierul Viorica Dancila de saptamana trecuta. Seful statului a respins si demisiile din functiile de ministri detinute de Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero. Nu iau act de aceste demisii pana cand nu stiu ce persoane vor prelua portofoliile. I-am [] .

Klaus Iohannis a semnat decretele: Anunt de ULTIMA ORA de la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi mai multe decrete, printre care unele de inaintare in grad a unor generali, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Redam, mai jos,.

Klaus Iohannis a semnat decretele: Anunt de ultima ora de la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, mai multe decrete de promulgare a unor acte normative. Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale , printre decretele semnate de seful statului.

Klaus Iohannis, despre referendum: Daca romanii vor veni la vot si vor spune ca nu sunt de acord cu PSD, atunci noi avem un mandat sa actionam imediat, a doua zi

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat joi PSD ca nu se mai teme de nimeni si da legi ca sa poata fura in liniste, cerand romanilor sa voteze pentru referendumul din 26 mai privind Justitia. Daca romanii vor veni la vot si vor spune ca nu sunt de acord cu PSD, atunci noi avem un mandat sa actionam imediat, a doua zi, a spus Iohannis, intr-o declaratie de presa, fara a detalia insa ce inseamna aceste actiuni imediate.

Guvernul pregateste o Ordonanta pentru REFERENDUM si alegerile europarlamentare. Ce MODIFICARI sunt pregatite

Guvernul pregateste modificarea legislatiei electorale prin ordonanta de urgenta, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a convocat un referendum national pe 26 mai, relateaza stiripesurse. ro. Astfel, printre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )