Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis, despre referendum: Daca romanii vor veni la vot si vor spune ca nu sunt de acord cu PSD, atunci noi avem un mandat sa actionam imediat, a doua zi

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, despre referendum: Daca romanii vor veni la vot si vor spune ca nu sunt de acord cu PSD, atunci noi avem un mandat sa actionam imediat, a doua zi

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat joi PSD ca nu se mai teme de nimeni si da legi ca sa poata fura in liniste, cerand romanilor sa voteze pentru referendumul din 26 mai privind Justitia. Daca romanii vor veni la vot si vor spune ca nu sunt de acord cu PSD, atunci noi avem un mandat sa actionam imediat, a doua zi, a spus Iohannis, intr-o declaratie de presa, fara a detalia insa ce inseamna aceste actiuni imediate. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Avem referendum pe 26 mai. Va astept la vot!

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind organizarea referendumului din 26 mai. Am convocat acest referendumimpreuna cu alegerile europarlamentare. Va astept la vot, a spus.

Klaus Iohannis: Avem referendum pe 26 mai. Va astept la vot. Romanii au sansa de a da un raspuns clar actualei guvernari

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat joi pe romani sa se prezinte la urne la referendumul convocat pe 26 mai, pe tema justitiei. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful statului a .

Klaus Iohannis: Avem referendum pe 26 mai. Va astept la vot. Romanii au sansa de a da un raspuns clar actualei guvernari (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat joi pe romani sa se prezinte la urne la referendumul convocat pe 26 mai, pe tema justitiei. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful statului a .

Klaus Iohannis, despre referendumul din 26 mai: Da, voi face campanie! Si pentru referendum, si pentru prezidentiale. Voi face campanie impotriva abuzurilor(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns joi, intr-o declaratie de presa, acuzatiilor lansate in spatiul public potrivit carora ar incerca sa politizeze referendumul din 26 mai. De data asta, exista.

Eugen Tomac: Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa amane pana dupa referendum o decizie privind remanierea

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa actioneze cu multa responsabilitate si cu mult curaj in ceea ce priveste remanierea Guvernului, a declarat la RFI liderul PMP, Eugen Tomac. Acesta sustine ca nu este vorba doar despre o simpla remaniere, ci despre o criza politica generata de PSD.

Klaus Iohannis, mesaj public de la ora 19.00

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va adresa joi la ora 19. 00, la Palatul Cotroceni, un mesaj public. Cel mai probabil seful statului va vorbi despre referendum, administratia prezidentiala dezvaluind mai devreme cele doua intrebari.

Guvernul pregateste o Ordonanta pentru REFERENDUM si alegerile europarlamentare. Ce MODIFICARI sunt pregatite

Guvernul pregateste modificarea legislatiei electorale prin ordonanta de urgenta, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a convocat un referendum national pe 26 mai, relateaza stiripesurse. ro. Astfel, printre.

Iohannis a decis intrebarile de la referendum: Sunteti de acord cu interzicerea amnistierii coruptilor? / Sunteti de acord cu interzicerea OUG privind infractiunile si pedepsele? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, prin intermediul purtatorul de cuvant Madalina Dobrovolschi, intrebarile de la referendumul pe Justitie,ce va avea loc pe 26 mai, in aceeasi zi cu desfasurarea al.

Klaus Iohannis refuza remanierea ceruta de Viorica Dancila: E un fel de farsa / Persoanele propuse nu au tinuta necesara pentru a ocupa portofoliile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca nu accepta remanierea guvernamentala, mai exact propunerile transmise de guvern pentru ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanii de pretudindeni, considerand ca persoanele propuse pur si simplu nu sunt pregatite pentru aceste posturi. El a spus ca i-a cerut Vioricai Dancila sa vina cu alte propuneri si ca va lua act de demisiile celor 3 ministri - Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero - doar dupa ce va sti ce persoane vor prelua aceste portofolii.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat care sunt intrebarile pentru referendumul pe Justitie

Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru organizarea unui referendum national pe Justitie. Luand act de preocuparea intensa si constanta a societatii romanesti fata de necesitatea combaterii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )