Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis, catre Liviu Dragnea: Sa lasam discursurile BOMBASTICE si POPULISTE

B1 B1,
Klaus Iohannis, catre Liviu Dragnea: Sa lasam discursurile BOMBASTICE si POPULISTE

Klaus Iohannis continua razboiul cu Liviu Dragnea. Seful statului a declarat, miercuri, ca Romania trebuie sa ajute concret Republica Moldova pentru a se integra pe drumul european, nu cu discursuri bombastice. continuă pe B1

Klaus Iohannis, la bilantul SRI pe anul 2017. Dragnea si Tariceanu nu participa

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, luni, la sediul Serviciului Roman de Informatii SRI). Seful statului participa la prezentarea bilantului institutiei pe anul 2017. La sosire, Iohannis a fost.

Liviu Dragnea, mesaj de ultima ora pe Facebook: O spun din nou: Vreau sa ne unim cu Moldova

Liviu Dragnea a confirmat pe pagina sa de Facebook, ceea a anuntat si de la tribuna Parlamentului si anume ca sustine unirea cu Republica Moldova. La 27 martie 1918 am facut primul pas catre implinirea.

Liviu Dragnea, mesaj simplu si explicit catre Andrian Candu si Iurie Leanca: Vreau sa ne unim cu Moldova

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, 27 martie, in cadrul sedintei solemne comune a Camerei Deputatilor si Senatului, dedicata implinirii a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, ca el isi doreste unirea Romaniei cu Republica Moldova.

Klaus Iohannis, avertisment pe legile justitiei: Ar fi pacat dupa atatea discutii sa avem niste legi proaste (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat presei, miercuri, ca pachetul de legi al justitiei adoptat de catre Parlament nu a ajuns inca la Administratia Prezidentiala si astfel nu poate sa anunte ce va face privind acestea,.

Iohannis, catre ministrul Afacerilor Externe al Lituaniei, despre relatia cu Rusia: Este important ca statele UE sa transmita un mesaj consecvent si puternic, exprimat prin actiunea solidara cu Regatul Unit

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, cu ministrul Afacerilor Externe al Lituaniei, Linas Linkevi269;ius, despre relatiile UE si respectiv NATO cu Rusia, inclusiv in contextul masurilor luate la nivel european, la care s-au alaturat astazi atat Romania, cat si Lituania, ca reactie la atacul cu agent neurotoxic de la Salisbury. Presedintele Romaniei a subliniat, in acest cadru, importanta transmiterii unui mesaj consecvent si puternic, exprimat prin actiunea solidara cu Regatul Unit, la momentul potrivit, din partea statelor Uniunii Europene.

Deputatii au votat ratificarea Tratatului intre Romania si Brazilia pentru asistenta judiciara. Stelian Ion (USR): Va afecta tranzactiile de portocale. Face un bine chiar si celui mai iubit fiu al poporului, Liviu Dragnea

Camera Deputatilor a adoptat miercuri proiectul de lege pentru ratificarea Tratatului intre Romania si Republica Federativa a Braziliei privind asistenta judiciara reciproca in materie penala, ocazie cu care deputatul USR Stelian Ion a avut cateva intepaturi la adresa liderului PSD Liviu Dragnea in plen, amintind de informatiile publicate recent de Rise Project potrivit carora Dragnea si Mugurel Gheorghias, fost coleg de facultate, ar fi suspecti intr-un caz de spalare de bani in Brazilia.

Liviu Dragnea, de ziua Unirii Basarabiei cu Romania: Eu vreau sa ne unim cu Republica Moldova

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat marti, in timpul sedintei solemne din Parlament prin care se celebreaza implinirea a 100 de ani de la Unire Basarabiei cu Romania, ca el sustinte unirea cu Republica Mo.

Surse: Marius Vorniceanu, apropiat al lui Liviu Dragnea, propus de PSD pentru juriul care alege procurorul-sef al Parchetului European

Marius Vorniceanu, persoana apropiata de Liviu Dragnea, ar fi fost impus de PSD drept propunere a grupului socialistilor din Parlamentul European pentru functia de membru al juriului care va alege procurorul-sef al Parchetului European, potrivit G4Media. ro, care citeaza surse politice.

New York Times: Cine l-a ajutat pe Liviu Dragnea sa ajunga la ceremonia de investitura a lui Donald Trump. Miza din spatele deplasarii

Jurnalistii de la New York Times scot la iveala noi detalii despre prezenta lui Liviu Dragnea la ceremonia de investitura a presedintelui american Donald Trump. Seful PSD ar fi ajuns la Washington prin.

New York Times: Cine l-a ajutat pe Liviu Dragnea sa ajunga la ceremonia de investitura a lui Donald Trump. Miza din spatele deplasarii(VIDEO)

Jurnalistii de la New York Times scot la iveala noi detalii despre prezenta lui Liviu Dragnea la ceremonia de investitura a presedintelui american Donald Trump. Seful PSD ar fi ajuns la Washington prin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )