Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis cere dezbatere publica pe tema eliminarii taxei radio-TV si critica graba parlamentarilor de a schimba legea: S-a ajuns intr-o zona populista - electoralista (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis cere dezbatere publica pe tema eliminarii taxei radio-TV si critica graba parlamentarilor de a schimba legea: S-a ajuns intr-o zona populista - electoralista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la targul agricol Indagra organizat la Romexpo. Seful statului a raspuns intrebarilor adresate de jurnalisti la plecare, discutand despre ultimele. continuă pe B1

Klaus Iohannis cere dezbatere publica pe tema eliminarii taxei radio-TV si critica graba parlamentarii de a schimba legii: S-a ajuns intr-o zona populista - electoralista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la targul agricol Indagra organizat la Romexpo. Seful statului a raspuns intrebarilor adresate de jurnalisti la plecare, discutand despre ultimele.

Legea insolventei persoanelor fizice nu mai intra in vigoare luni: Iohannis cere Parlamentului un alt termen

Legea insolventei persoanelor fizice nu mai intra in vigoare la 31 octombrie, asa cum hotarase Parlamentul, deoarece presedintele Klaus Iohannis cere Legislativului reexaminarea legii prin care s-a.

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu sefii SRTv si SRR despre eliminarea taxei radio-tv

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele director-general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), Irina Radu, si presedintele director-general al Societatii Romane de Radiodifuziune SRR), Ovidiu Miculescu, despre legea privind eliminarea unor taxe si tarife, printre care si a taxei radio-tv.

Presedintele Senatului respinge dezbaterea pe tema eliminarii celor 102 taxe

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri la Timisoara, ca ideea dezbaterii publice pe care presedintele vrea sa o organizeze pe tema eliminarii celor 102 taxe este nepotrivita,.

Presedintele Iohannis cere Parlamentului reexaminarea termenului la care va intra in vigoare Legea insolventei persoanelor fizice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, Parlamentului spre reexaminare Legea care prevede prorogarea termenului de intrare in vigoare a legii privind procedura insolventei persoanelor fizice pana la data de 31 octombrie 2016.

Klaus Iohannis, subiect de ironii pentru britanici: Sangele ne-a inghetat in vene dupa ce am aflat ca Marea Britanie va avea de discutat cu un transilvanean despre Brexit

Presedintele Klaus Iohannis este ironizat de britanici! Tabloidul The Sun scrie ca englezilor le-a inghetat sangele in vene cand au aflat ca Iohannis va fi responsabil de negocierile finale.

Klaus Iohannis, despre initiativa cetateneasca pentru revizuirea Constitutiei: Ar fi mai bine sa primeasca un referendum propriu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei pentru definirea familiei ar trebui sa beneficieze de un referendum propriu.

Klaus Iohannis a declarat ca discutia legata de taxa radio - TV trebuie reluata: Legea este in analiza si aici cred ca trebuie sa discutam un pic mai nuantat

Seful statului, Klaus Iohannis, a declarat ca proiectul legislativ al social-democratilor privitor la cele 102 taxe se afla in analiza sa, sugerand ca renuntarea la anumite taxe este o solutie benefica, insa, in ceea ce priveste radio-tv, discutia trebuie reluata.

FOTO: Klaus Iohannis a vizitat targul INDAGRA. Un oier i-a cerut sefului statului sa boteze un miel: Tase, Tase, domnule presedinte!

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri dimineata, la targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii INDAGRA), organizat la Romexpo. Seful statului a vizitat mai multe standuri si a stat de vorba cu agricultorii. La un moment dat, un oier i-a cerut acestuia sa boteze un miel, iar presedintele a fost de acord cu numele de Tase.

Klaus Iohannis, despre incidentul din weekend de la Masa Tacerii: Daca Brancusi nu ar fi vrut sa se aseze nimeni pe scaune, probabil nu le punea intr-un parc public, ci in muzeu inchis (VIDEO)

Klaus Iohannis a fost implicat intr-o polemica in ultimele zile dupa ce pe internet au aparut imagini de vineri cu seful statului intr-o vizita la Targu-Jiu in timp ce statea pe unul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )