Libnet.ro
UNICEF

07:45

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu sefii SRTv si SRR despre eliminarea taxei radio-tv

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu sefii SRTv si SRR despre eliminarea taxei radio-tv

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele director-general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), Irina Radu, si presedintele director-general al Societatii Romane de Radiodifuziune SRR), Ovidiu Miculescu, despre legea privind eliminarea unor taxe si tarife, printre care si a taxei radio-tv. continuă pe România Liberă

Iohannis a discutat cu sefii SRTv si SRR despre eliminarea taxei radio-tv

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, astazi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele director-general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), Irina Radu, si pe presedintele director-general al Societatii Romane de Radiodifuziune SRR), Ovidiu Miculescu, cu care a discutat despre legea privind eliminarea unor taxe si tarife, printre care si a taxei radio-tv, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, publicat pe site-ul institutiei.

Lumea Justitiei: Documentul care confirma ca presedintele Klaus Iohannis a fost urmarit penal pentru abuz in serviciu (FOTO)

Jurnalistii de la Lumea Justitie au publicat un document despre care sustin ca demonstreaza faptul ca presedintele Klaus Iohannis a avut dosare penale la DNA si la Parchetul Curtii de Apel Alba.

Presedintele Klaus Iohannis, fotografiat in timp ce statea pe un scaun de la Masa Tacerii a lui Constantin Brancusi

Presedintele Klaus Iohannis a fost fotografiat, vineri, in timp ce statea pe un scaun de la Masa Tacerii, una dintre operele lui Constantin Brancusi din Parcul Central din Targu Jiu, in zona fiind inscriptii prin care vizitatorii sunt rugati sa nu atinga operele artistului.

Klaus Iohannis, subiect de ironii pentru britanici: Sangele ne-a inghetat in vene dupa ce am aflat ca Marea Britanie va avea de discutat cu un transilvanean despre Brexit

Presedintele Klaus Iohannis este ironizat de britanici! Tabloidul The Sun scrie ca englezilor le-a inghetat sangele in vene cand au aflat ca Iohannis va fi responsabil de negocierile finale.

Klaus Iohannis, despre mesajele ambasadorului american Hans Klemm: Nu sunt singurul care crede ca trebuie oameni curati in politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca mesajele de sustinere venite din partea ambasadorului Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, i-au confirmat ca nu este singurul care considera ca politica din Romania are nevoie de oameni curati.

Klaus Iohannis: Alegerile prezidentiale din Republica Moldova reprezinta un moment crucial pentru viitorul statului. imi exprim speranta ca turul doi al alegerilor se va desfasura in bune conditii, cu respectarea standardelor europene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj in urma primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Seful statului apreciaza ca acest scrutin reprezinta un moment crucial pentru vi.

Klaus Iohannis a incalcat regula din Parcul Central din Targu Jiu: Seful statului, fotografiat stand pe unul din scaunele de la Masa Tacerii (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a fotografiat vineri la Masa Tacerii din Parcul Central din Targu-Jiu. Desi, turistii nu au voie sa se apropie de sculpturile lui Constantin Brancusi, in.

Klaus Iohannis, la Targu Jiu: Este nevoie de o schimbare de paradigma la nivelul administratiei. Cetatenii isi doresc din partea celor care au rol de decizie profesionalism, integritate, cheltuirea cu eficienta a resurselor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia vineri, in cadrul unui discurs sustinut la Targu Jiu, asupra nevoii unei schimbari de paradigma la nivelul administratiei. Seful statului a.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos sunt increzatori ca, anul viitor, romanii vor calatori in Canada fara vize

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos s-au aratat, joi, optimisti ca, in scurt timp, romanii vor putea calatori fara vize in Canada.

Ion Cristoiu: Coborat prosteste pe maidanul campaniei electorale, Klaus Iohannis a luat una peste bot. De la Liviu Dragnea, unul care lasa impresie ca nu stie sa dea !

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre comportamentul din ultima perioada al lui Klaus Iohannis. Cristoiu spune ca presedintele a devenit un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )