Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis, cere retragerea ordonantelor de urgenta privind gratierea si modificarea Codului Penal: Proiectele sunt neavenite, inacceptabile si par a fi facute cu dedicatie

B1 B1,
Klaus Iohannis, cere retragerea ordonantelor de urgenta privind gratierea si modificarea Codului Penal: Proiectele sunt neavenite, inacceptabile si par a fi facute cu dedicatie

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat vineri pe tema ordonantelor de urgenta privind gratierea si modificarea Codului penal cerand public guvernului sa retraga aceste proiecte. Proiectele de. continuă pe B1

Forma finala a proiectului de Ordonanta de Urgenta privind gratierea a trecut printr-un calculator de la cabinetul lui Liviu Dragnea

Forma finala a proiectului de Ordonanta de Urgenta privind gratierea a trecut printr-un calculator de la cabinetul liderului PSD Liviu Dragnea, la autor fiind trecut numele anca. spiridon. Anca Spiridon este director general la Cancelaria presedintelui Camerei Deputatilor.

Florin Iordache, reactie la cererea lui Iohannis de retragerea a proiectelor de gratiere si modificarea Codului Penal: Le-am initiat doar pentru dezbatere, vom avea un punct de vedere oficial cand revine premierul

Klaus Iohannis a reactionat vineri pe tema ordonantelor de urgenta privind gratierea si modificarea Codului Penal, initiate de Ministerul Justitiei si puse in dezbatere publica. Presedintele a cerut.

Iohannis cere retragerea proiectelor cu dedicatie privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Presedintele Klaus Iohannis a calificat proiectele de lege privind gratierea si amnistia mascata drept inacceptabile si a cerut Guvernului Grindeanu sa le retraga.

Presedintele Romaniei cere retragerea proiectelor OUG privind legea gratierii si modificarea Codurilor penale: Sunt neavenite, inacceptabile si par a fi facute cu dedicatie, o spun cele mai autorizate voci din Justitie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a solicitat, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, retragerea proiectelor de OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale. Seful statului a calificat aceste legi drept inacceptabile si facute cu dedicatie.

Klaus Iohannis cere intarirea statului de drept si mentinerea stabilitatii economice: Romania trebuie sa se mentina in regiune ca pilon de stabilitate si de predictibilitate (VIDEO)

Klaus Iohannis a tinut o conferinta de presa la Palatul Cotreceni in care a precizat ca politica externa a Romaniei va ramane pe aceleasi coordonate esentiale ca si pana in.

Iohannis cere Guvernului retragerea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codului penal

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca sunt suficiente argumente care sa determine Guvernul sa retraga ordonantele de urgenta privind gratierea si modificarea Codului Penal, conform News. ro .

Un nou protest fata de proiectele privind gratierea si Codul penal, anuntat pentru duminica, in Bucuresti si in mai multe orase

Un nou protest fata de proiectele de ordonante de urgenta privind gratierea si Codul penal, promovate de Ministerul Justitiei, este anuntat pe Facebook, pentru duminica, la ora 17. 00, in Bucuresti si mai multe orase din tara, dar si la Copenhaga.

Proteste impotriva proiectului de ordonanta privind gratierea, in Bucuresti si in alte orase din tara

In Bucuresti si in alte orase din tara au avut loc ieri proteste impotriva ordonantei de urgenta privind gratierea unor pedepse.

Proteste impotriva proiectului de ordonanta privind gratierea, in Bucuresti si in alte orase din tara

In Bucuresti si in alte orase din tara au avut loc ieri proteste impotriva ordonantei de urgenta privind gratierea unor pedepse.

Forma finala a OUG privind gratierea ar fi trecut printr-un calculator de la cabinetul lui Liviu Dragnea

Forma finala a proiectului de Ordonanta de Urgenta privind gratierea ar fi trecut printr-un calculator de la cabinetul sefului Camerei Deputatilor, social-democratul Liviu Dragnea.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )