Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari luni. Programul discutiilor

B1 B1,
Klaus Iohannis cheama partidele la consultari luni. Programul discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis a invitat la Palatul Cotroceni liderii partidelor reprezentate in Parlament, pentru consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru. Consultarile vor. continuă pe B1

Klaus Iohannis cheama partidele la Cotroceni in ordinea voturilor obtinute

Consultarile politice dintre presedintele statului si partidele politice care au intrat in Parlament.

Presedintele Iohannis cheama partidele la Cotroceni. Programul consultarilor pentru desemnarea premierului

Presedintele Klaus Iohannis cheama partidele la Cotroceni luni, incepand cu ora 11, pentru consultari in vederea desemnarii premierului.

Iohannis cheama luni partidele la consultari la Cotroceni. Primii pe lista, cei de la PSD

Presedintele Klaus Iohannis a invitat, luni, partidele la consultari la Cotroceni, in urma carora va fi desemnat premierul. Primii pe lista sunt cei de la PSD.

Iohannis convoaca partidele la Cotroceni pentru consultari. PSD, primul pe lista

Presedintele Klaus Iohannis a convocat luni, 14 decembrie, consultarile cu partidele politice la Cotroceni in vederea desemnarii unui candidat de premier. Prima formatiune de pe lista este PSD, care a obtinut cel mai mare scor la alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis: Rezultatele arata ca nu exista un castigator clar al alegerilor. Se cristalizeaza rapid deja o coalitie de centru-dreapta care va putea sa propuna un guvern de coalitie. PSD poate sa ramana in afara deciziei politice (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca peste doar cateva zile va convoca o serie de consultari cu partidele parlamentare, cu scopul de a gasi cea mai buna solutie pentru tara.

Digi24: Scenariile guvernarii dupa socul de duminica. Unde gaseste PSD martieni pentru a guverna si ce variante are Klaus Iohannis

Dupa ce ultimele voturi vor fi numarate, iar Biroul Electoral Central va anunta rezultatele finale ale alegerilor parlamentare 2020, presedintele Klaus Iohannis va convoca la Palatul Cotroceni consultari cu partidele care au intrat in Parlament.

Formarea viitoarei coalitii de guvernare, in centrul discutiilor purtate de Klaus Iohannis cu liberalii, la Vila Lac. Printre cei prezenti s-au numarat Ludovic Orban, Florin Citu si Iulian Dumitrescu

Presedintele Klaus Iohannis si mai multi lideri politici ai Partidului National Liberal au avut o intalnire informala, marti, la Vila Lac, pentru a discuta despre rezultatul alegerilor parlamentare si despre.

VIDEO Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa parlamentare: Se cristalizeaza rapid o coalitie de centru dreapta care va putea propune un guvern PSD poate in fine sa ramana in afara deciziei politice

Partidele de centru dreapta au obtinut peste 50% din voturi la alegerile parlamentare si se cristalizeaza rapid o coalitie din acest spectru politic care va putea propune un guvern, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, in prima declaratie dupa parlamentarele de duminica, in care PSD este pe primul loc, cu aproape 30%, urmat de PNL 25,53%) si USR-PLUS 15,53%).

Reusita istorica pentru Romania. Klaus Iohannis a facut anuntul diminetii

La inceputul acestei luni UE anunta ca sapte orase concureaza pentru a gazdui noul centru cibernetic al UE. Este vorba de Centrul European de Securitate Cibernetica. Noul centru va gestiona miliarde din fondurile UE pentru cercetarea securitatii cibernetice. Centrul European de Securitate Cibernetica, la Bucuresti in cursa pentru Centrul European de Securitate Cibernetica au concurat .

Discutii intre Klaus Iohannis si Kelemen Hunor: Seful statului si liderul UDMR au vorbit despre viitoarea coalitie de guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o discutie cu seful UDMR, Kelemen Hunor, pe tema coalitiei de guvernare care ar urma sa fie constituita dupa instalarea noului Parlament. Informatia a fost confirmata de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )