Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis cheama societatea civila la consultari privind organizarea referendumului pe tema justitiei

B1 B1,
Klaus Iohannis cheama societatea civila la consultari privind organizarea referendumului pe tema justitiei

Presedintele Klaus Iohannis ii cheama pe reprezentantii societatii civile la consultari cu privire la oportunitatea organizarii unui referendum pe tema justitiei, a anuntat, vineri, pe Facebook, Elena. continuă pe B1

Klaus Iohannis cheama societatea civila la consultari pe tema referendumului. Cand au loc

Presedintele Romaniei a chemat reprezentantii societatii civile la consultari pe tema referendumului pe justititie, discutiile urmand sa aiba loc marti, 26 martie, la Palatul Cotroceni. Anuntul a fost.

Iohannis cheama societatea civila la consultari pe tema referendumului

Presedintele Klaus Iohannis organizeaza marti, la Cotroceni, consultari cu reprezentantii societatii civile pe tema referendumului. Anuntul a fost facut pe Facebook de Elena Calistru, de la Funky Citizens, care a precizat ca a acceptat invitatia sefului statului.

UPDATE Iohannis cheama societatea civila la consultari pe tema referendumului

Presedintele Klaus Iohannis organizeaza marti, la Cotroceni, consultari cu reprezentantii societatii civile pe tema referendumului. Anuntul a fost facut pe Facebook de Elena Calistru, de la Funky Citizens, care a precizat ca a acceptat invitatia sefului statului. Ulterior, informatia a fost confirmata pentru Agerpres de Administratie Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis cheama la consultari reprezentantii societatii civile pentru un posibil referendum

Presedintele Klaus Iohannis a chemat, marti, la consultari la Palatul Cotroceni, reprezentanti ai societatii civile pentru a discuta despre oportunitatea unui referendum pe tema justitiei convocat la 26 mai, concomitent cu alegerile pentru Parlamentul.

Klaus Iohannis, atacat de Biserica Ortodoxa pentru afirmatiile privind referendumul pentru familie: Un nihilist cu acte in regula

Marti, in deschiderea festivalului One World Romania, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca cei care au promovat referendumul pentru familia traditionala au fost orice, numai toleranti nu, declansand mai multe reactii din partea oficialilor Bisericii Ortodoxe Romane. Episcopul Husilor sustine ca seful statului ca este un nihilist cu acte in regula.

Klaus Iohannis: Refuz categoric abordari de tip iliescian ca proprietatea privata este un moft

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca refuza clar, categoric, abordari de tip iliescian potrivit carora proprietatea privata este un moft, dupa ce a fost intrebat, intr-o dezbatere cu societatea civila, cum comenteaza declaratiile din spatiul public legate de proprietatea privata.

Klaus Iohannis, criticat de reprezentantii Bisericii pentru afirmatiile privind familia traditioanla: A devenit nihilist cu acte in regula

Klaus Iohannis, atacat de Biserica Ortodoxa pentru afirmatiile privind referendumul pentru familie. Episcopul Husilor, Ignatie, sustine ca seful statului este un nihilist cu acte in regula, dupa ce.

Iohannis, atacat de Biserica Ortodoxa pentru afirmatiile privind referendumul pentru familie: Un nihilist cu acte in regula

Marti, in deschiderea festivalului One World Romania, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca cei care au promovat referendumul pentru familia traditionala au fost orice, numai toleranti nu, declansand mai multe reactii din partea oficialilor Bisericii Ortodoxe Romane. Episcopul Husilor sustine ca seful statului ca este un nihilist cu acte in regula.

Referendum pentru Justitie. Klaus Iohannis, aproape hotarat sa il convoace. Cand ar putea avea loc

Presedintele Klaus Iohannis declara ca este aproape hotarat sa convoace referendum privind probleme din Justitie in data de 26 mai, cand sunt organizate si alegerile pentru Parlamentul European. Seful statului a facut declaratia in timpul unei dezbateri organizate in cadrul Festivalului international de film documentar si drepturile omului One World Romania. Sub motto-ul Presedinte sau [] .

Klaus Iohannis a subliniat la reuniunea Consiliului European rezultatele pozitive ale Presedintiei romane de la Bruxelles

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat joi si vineri la reuniunea Consiliului European de primavara de la Bruxelles, unde seful statului a scos in evidenta rezultatele pozitive ale Presedintiei romane la Bruxelles si si-a reiterat pozitia privind integritatea teritoriala a Ucrainei.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )