Libnet.ro
UNICEF

14:45

Presedintele Klaus Iohannis cheama la consultari reprezentantii societatii civile pentru un posibil referendum

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele Klaus Iohannis cheama la consultari reprezentantii societatii civile pentru un posibil referendum

Presedintele Klaus Iohannis a chemat, marti, la consultari la Palatul Cotroceni, reprezentanti ai societatii civile pentru a discuta despre oportunitatea unui referendum pe tema justitiei convocat la 26 mai, concomitent cu alegerile pentru Parlamentul. continuă pe Wall-Street Ro

PRIVIND REFERENDUMUL PE JUSTITIE: Iohannis a chemat reprezentantii societatii civile la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a transmis invitatii reprezentantilor unor organizatii neguvernamentale pentru consultari privind referendumul pe justitie, care vor avea loc marti .

Klaus Iohannis cheama societatea civila la consultari pe tema referendumului. Cand au loc

Presedintele Romaniei a chemat reprezentantii societatii civile la consultari pe tema referendumului pe justititie, discutiile urmand sa aiba loc marti, 26 martie, la Palatul Cotroceni. Anuntul a fost.

Presedintele Klaus Iohannis, despre Brexit: Mingea este clar in curtea britanicilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca un Brexit ordonat ar fi cel mai avantajos pentru toate statele membre ale Uniunii Europene, iar mingea este in curtea britanicilor, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis cheama societatea civila la consultari privind organizarea referendumului pe tema justitiei

Presedintele Klaus Iohannis ii cheama pe reprezentantii societatii civile la consultari cu privire la oportunitatea organizarii unui referendum pe tema justitiei, a anuntat, vineri, pe Facebook, Elena.

Iohannis cheama societatea civila la consultari pe tema referendumului

Presedintele Klaus Iohannis organizeaza marti, la Cotroceni, consultari cu reprezentantii societatii civile pe tema referendumului. Anuntul a fost facut pe Facebook de Elena Calistru, de la Funky Citizens, care a precizat ca a acceptat invitatia sefului statului.

UPDATE Iohannis cheama societatea civila la consultari pe tema referendumului

Presedintele Klaus Iohannis organizeaza marti, la Cotroceni, consultari cu reprezentantii societatii civile pe tema referendumului. Anuntul a fost facut pe Facebook de Elena Calistru, de la Funky Citizens, care a precizat ca a acceptat invitatia sefului statului. Ulterior, informatia a fost confirmata pentru Agerpres de Administratie Prezidentiala.

Un important lider al BOR il pune la zid, pe Instagram, pe presedintele Klaus Iohannis

Episcopul Husilor, PS Ignatie, l-a atacat ieri pe presedintele Iohannis intr-un mesaj postat pe Instagram, spunand despre acesta ca a devenit un nihilist cu acte in regula, scrie Vremea Noua. Avand.

KLAUS IOHANNIS: Avem o sansa reala sa obtinem o iesire ordonata a Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, la sosirea la reuniunea Consiliului european, ca exista o sansa reala de a obtine o iesire ordonata a Marii Britanii din UE si a precizat ca, oricum, drepturile cetatenilor romani din regat sunt foarte bine asigurate.

KLAUS IOHANNIS, INAINTEA PARTICIPARII LA REUNIUNEA CONSILIULUI EUROPEAN: Pe noi toti ne avantajeaza un Brexit ordonat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca un Brexit ordonat ar fi cel mai avantajos pentru toate statele membre ale Uniunii Europene.

KLAUS IOHANNIS: Romania, pe deplin dedicata unei relatii transatlantice puternice

Romania este pe deplin dedicata unei relatii transatlantice puternice si unei cooperari stranse intre UE si SUA si intre UE si NATO, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )