Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis citeaza din Florin Iordache: Alta intrebare! - VIDEO

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis citeaza din Florin Iordache: Alta intrebare! - VIDEO

Klaus Iohannis citeaza din Florin Iordache: Alta intrebare! - asta a raspuns seful statului atunci cand a fost intrebat daca a sunat-o pe Luminita Odobescu pentru a ii cere sa voteze in favoarea Laurei. continuă pe Antena3

Discutie Florin Iordache - Valer Dorneanu, intr-un cotlon al Parlamentului, relatata de jurnalista Marinela Mititelu intalnirea, cu doua zile inainte ca CCR sa discute sesizarea Guvernului privind refuzul lui Iohannis de a numi ministrii interimari

Jurnalista Marinela Mititelu de la Realitatea TV a relatat luni, in emisiunea pe care o modereaza, ca i-a surprins pe deputatul PSD Florin Iordache si pe presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, discutand intr-un cotlon al Parlamentului, pe intuneric. intalnirea celor doi a fost surprinsa cu doua zile inainte ca CCR sa discute sesizarea Guvernului privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Executiv si presedinte pe tema refuzului sefului statului de numire a ministrilor interimari dupa plecarea ALDE de la guvernare.

EXCLUSIV ONLINE Florin Iordache, despre intalnirea cu presedintele CCR, Valer Dorneanu, chiar inainte de dezbaterea sesizarii privind conflictul dintre presedinte si Executiv: Pe hol nu poti sa saluti?

EXCLUSIV ONLINE Jurnalista Marinela Mititelu a surprins, la Parlament, o discutie dintre Florin Iordache si Valer Dorneanu, cu cateva zile inainte ca CCR sa discute sesizarea facut de Viorica Dancila la adresa.

Temerea pe care o are Klaus Iohannis pentru campania electorala. Rares Bogdan: incercam sa il suplinim

Klaus Iohannis are o temere in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Dezvaluirea a fost facuta de Rares Bogdan. Klaus Iohannis nu se teme decat de bunul Dumnezeu si de faptul ca nu.

Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis, obligat sa numeasca ministri interimari

A castigat Guvernul! CCR a decis: Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari. Dancila, obligata si ea sa vina in Parlament. Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a discutat, miercuri, 18 septembrie, sesizarea privind conflictul juridic pe tema refuzului liderului de stat de .

Presedintele Klaus Iohannis: Voi lua deciziile privind numirea ministrilor interimari dupa publicarea motivarii CCR (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 17. (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR. nbsp.

KLAUS IOHANNIS: Romania nu mai poate fi condusa dupa principiile regimului comunist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj la deschiderea Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, organizat la Constanta, in care a vorbit despre o lipsa de implicare din partea autoritatilor in ceea ce priveste omagierea eroilor si a victimelor comunismului, precum si tragerea la raspundere a celor vinovati.

Klaus Iohannis: Dupa ce trece motiunea, discutam altfel!

Klaus Iohannis este informat in permanenta despre fiecare miscare pe care liderii PNL o fac. Seful statului a recunoscut ca stie totul despre stadiul motiunii de cenzura care se negociaza de cateva.

Klaus Iohannis, raspuns prompt la atacul lui Dan Barna: Am fost un fel de pompier atomic, am prevenit prabusirea Romaniei?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca raspuns la afirmatiile candidatului USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, ca a fost un fel de pompier atomic care a prevenit prabusirea.

Rares Bogdan a spus ADEVARUL: De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis la BEC

Klaus Iohannis a declarat, vineri, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidentiale, ca a strans peste 2. 00 de semnaturi si ca isi doreste o Romanie normala pentru toti cetatenii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )