Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis: Dupa ce trece motiunea, discutam altfel!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Dupa ce trece motiunea, discutam altfel!

Klaus Iohannis este informat in permanenta despre fiecare miscare pe care liderii PNL o fac. Seful statului a recunoscut ca stie totul despre stadiul motiunii de cenzura care se negociaza de cateva. continuă pe Antena3

Viorica Dancila ii da o noua replica extrem de dura lui Klaus Iohannis, dupa decizia CCR

Viorica Dancila ii da o noua replica extrem de dura lui Klaus Iohannis, dupa decizia Curtii Constitutionale. Premierul spune ca presedintele este obisnuit sa incalce Legea Fundamentala si ar face oric.

Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis, obligat sa numeasca ministri interimari

A castigat Guvernul! CCR a decis: Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari. Dancila, obligata si ea sa vina in Parlament. Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a discutat, miercuri, 18 septembrie, sesizarea privind conflictul juridic pe tema refuzului liderului de stat de .

IOHANNIS, DUPA DECIZIA CCR: Premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru votul de incredere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa decizia CCR, ca premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru votul de incredere, iar blocajele privind revocarile si numirea interimarilor sunt generate de refuzul premierului de a merge in Parlament.

Iohannis, dupa decizia CCR: Premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa decizia CCR, ca premierul este obligat sa mea.

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

Presedintele Klaus Iohannis: Voi lua deciziile privind numirea ministrilor interimari dupa publicarea motivarii CCR (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR.

KLAUS IOHANNIS: Romania nu mai poate fi condusa dupa principiile regimului comunist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj la deschiderea Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, organizat la Constanta, in care a vorbit despre o lipsa de implicare din partea autoritatilor in ceea ce priveste omagierea eroilor si a victimelor comunismului, precum si tragerea la raspundere a celor vinovati.

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru Guvern: Romania nu mai poate fi condusa dupa principiile regimului comunist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj la deschiderea Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, organizat la Constanta, in care a vorbit despre o.

Klaus Iohannis si-a depus cadidatura pentru un nou mandat: Am fost un pompier atomic. Fara mine, PSD ar fi reusit sa distruga Justitia VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a intrat oficial in cursa pentru al doilea mandat, dupa ce a depus la BEC peste 2 milioane de semnaturi. Seful statului a facut o baie de multime printre sustinatorii PNL si i-a raspuns iderului USR Dan Barna, care -l numise presedinte-pompier: Un pompier atomic, care a prevenit sa nu se prabuseasca Romania. Fara mine, PSD chiar ar fi reusit sa distruga Justitia si sa acapareze intreaga Romanie.

Klaus Iohannis: Decizia CCR nu schimba cu nimic situatia politica. Premierul, obligat sa ceara vot de incredere

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca deciziile sale privind punerea in aplicare a hotararii Curtii Constitutionale vor fi luate dupa publicarea motivarii de catre CCR si a reiterat ca premierul Viorica Dancila trebuie sa se prezinte in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )