Libnet.ro
UNICEF

00:07

KLAUS IOHANNIS: Comparatia cu trimestrul ll al acestui an ne arata ca economia isi revine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Comparatia cu trimestrul ll al acestui an ne arata ca economia isi revine

Comparatia cu trimestrul ll al acestui an ne arata ca economia isi revine, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis dupa ce datele INS au indicat ca Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut cu 5,6% in trimestrul 3, pe seria ajustata sezonier, comparativ cu trimestrul anterior, iar fata de acelasi trimestru din anul 2019 economia a scazut cu 6%, atat pe seria bruta cat si pe seria ajustata sezonier, . continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, despre economia Romaniei: Avem, fata de trimestrul trecut, o crestere notabila Evitam ceea ce se numeste o recesiune tehnica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, in cursul zilei de vineri despre noile masuri adoptate in contextul pandemiei, dar si despredatele din economia Romaniei, datele din Trimestrul III. Seful statului a.

Klaus Iohannis: Avem vesti bune. Economia isi revine

Klaus Iohannis a avut, in decursul zilei de 13 noiembrie, o sedinta cu membrii cabinetului Orban. Acestia au discutat despre implementarea Planului de Redresare si Rezilienta Economica, pe care il vor prezenta la Bruxelles. Economia isi revine, a.

KLAUS IOHANNIS: Avem un numar prea mare de cazuri grave la ATI

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca efectul masurilor de la inceputul lui octombrie il reprezinta plafonarea vizibila a numarului de cazuri de COVID-19, dar plafonarea la 10. 000 de cazuri e mult prea sus. Iohannis a remarcat ca avem un numar prea mare de cazuri grave la ATI si de decese, subliniind ca masurile in vigoare incepand de luni isi vor arata efectele in 2-3 saptamani, transmite News. ro.

Ultima ora de la Palatul Cotroceni! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Ce le-a transmis presedintele romanilor

In aceasta dimineata Klaus Iohannis a avut o videoconferinta cu prefectii din tara. La videconferinta de la Cotroceni a participat si Ludovic Orban si ministrii implicati direct in luarea de masuri anti-pandemie. Masurile luate de Guvern dau rezultate in sedinta de astazi de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a stat de vorba cu prefectii din .

Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban. Cum a ras de Guvernul Romaniei

Marti, prezentatorul TV Mircea Badea a postat un mesaj pe pagina lui de socializare, in care face referire la sedinta de evaluare si prezentare a masurilor in privinta gestionarii pandemiei de coronavirus, organizata de Klaus Iohannis. Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban Presedintele Romaniei a anuntat ca, marti la .

Klaus Iohannis cheama romanii la vot: Trebuie sa oprim PSD

Astazi, la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o noua conferinta de presa. Printre multele lucruri declarate, presedintele a reiterat ideea de a merge mai departe cu Alegerile Parlamentare. Klaus Iohannis nu renunta la alegerile parlamentare in mai putiin de o luna vom avea Alegerile Parlamentare, in 6 decembrie, dar situatia actuala pune sub .

Veste de ultima ora despre dublarea alocatiilor. Klaus Iohannis a luat decizia

Presedintele Klaus Iohannis a trimis azi Parlamentului pentru reexaminare legea prin care este respinsa ordonanta de urgenta a Guvernului in ce priveste cresterea etapizata a alocatiei pentru copii: Veste de ultima ora despre dublarea alocatiilor in fata unei iminente intrari in vigoare a unui act normativ fara stabilirea unor surse de finantare certe si in .

KLAUS IOHANNIS: Perioada pe care o traversam necesita mai mult ca niciodata unitatea statelor UE

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, astazi, la videoconferinta Charlemagne Prize Europa Summit, ca, in contextul crizei generate de pandemia de COVID-19, este nevoie de unitatea statelor membre ale Uniunii Europene, consens si depasirea discrepantelor.

Klaus Iohannis a convocat o videoconferinta cu prefectii: La discutiile despre gestionarea epidemiei de COVID-19 participa si mai multi membri ai Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, la ora 13. 00 o videoconferinta cu prefectii pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19, informeaza Administratia Prezidentiala. Klaus Iohannis, discutii.

KLAUS IOHANNIS: Crearea unui consens pentru o Romanie digitala, inceputul unui drum catre o Romanie normala

Romania lucreaza intens la definitivarea unui Plan national de redresare si rezilienta, cu reforme si investitii care sa intareasca potentialul de crestere economica si sa sprijine in mod adecvat tranzitia verde si cea digitala, a afirmat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis la evenimentul Go Tech World 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )