Libnet.ro
UNICEF

14:30

Veste de ultima ora despre dublarea alocatiilor. Klaus Iohannis a luat decizia

Playtech Playtech,
Veste de ultima ora despre dublarea alocatiilor. Klaus Iohannis a luat decizia

Presedintele Klaus Iohannis a trimis azi Parlamentului pentru reexaminare legea prin care este respinsa ordonanta de urgenta a Guvernului in ce priveste cresterea etapizata a alocatiei pentru copii: Veste de ultima ora despre dublarea alocatiilor in fata unei iminente intrari in vigoare a unui act normativ fara stabilirea unor surse de finantare certe si in . continuă pe Playtech

Veste de ultima ora despre tatal lui Emi Pian. Ce a patit la inchisoare

Vesti de ultima ora despre tatal lui Emi Pian. Niculae Duduianu, condamnat la inchisoare pentru tentativa de omor, a fost mutat de la Bucuresti la Dej. Tatal lui Emi Pian are 77 de ani si este bolnav. Belele se tin scai de clanul Duduianu. Ce a patit tatal lui Emi Pian in puscarie Veste de .

Mirel Radoi, anunt de ultima ora despre plecarea de le echipa nationala! Ce decizie a luat

Echipa nationala a Romaniei s-a reunit pentru ultima actiune programata in 2020. Dar in centrul atentiei ramane Mirel Radoi, cel care este sub mare presiune dupa ultimele rezultate. La conferinta de presa de dupa esecul cu Austria, selectionerul a dat de inteles ca ar fi tentat sa isi dea demisia in noiembrie. Un amical cu .

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora despre prelungirea starii de alerta! Ce a anuntat premierul

Joi, 12 noiembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prelungirea starii de alerta, care este pe ordinea de zi a guvernului nu va veni cu noi masuri de restrictie. Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul este intrarea pe platou, fapt care inca nu s-a intamplat. De asemenea .

Anunt de ultima ora despre voucherele de vacanta. Ce se intampla cu cele nefolosite

Ministerul Economiei vrea sa introduca, in mod exceptional, o regula noua pentru voucherele de vacan.

Lovitura pentru romani! Cel mai consumat aliment, retras din magazine? Veste de ultima ora

ANPC cere interzicerea comercializaii painii si a produselor de panificatie nepreambalate prin autoservire fiindca reprezinta un pericol pentru consumatori, in contextul crizei sanitare, fiind produse care ar putea reprezenta o sursa de transmitere a virusului COVID-19. Noile reguli au fost trimise in aceasta saptamana Comisiei Europene spre avizare. Painea noastra cea de toate zilele, afectata .

Veste de ultima ora in cazul Caracal! Ce incearca acum sa faca Gheorghe Dinca si cum i-au raspuns judecatorii

Dupa declaratiile uimitoare facute in luna septembrie, cum ca nu el le-ar fi omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, Gheorghe Dinca socheaza din nou. Ce incearca acum sa faca monstrul din Caracal?! Gheorghe Dinca, nemultumit de tratamentul primit in inchisoare Gheorghe Dinca a depus, recent, o noua plangere la Judecatoria Craiova, acesta fiind nemultumit .

Iohannis retrimite in Parlament legea care permite dublarea alocatiilor pentru copii

Legea care permitea dublarea alocatiilor pentru copii a fost trimisa, vineri, de presedintele Klaus Iohannis in Parlament pentru reexaminare. Este vorba despre actul normativ prin care se respingea ordonanta de urgenta a guvernului care prevede o majorare esalonata a alocatiilor.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea care permite dublarea alocatiei pentru copii

Klaus Iohannis trimite inapoi in Parlament legea care dubleaza alocatiile copiilor. in prezent este in vigoare o majorare a alocatiilor cu 20%. Legea a fost atacata si la CCR, insa cererea a fost.

Presedintele Iohannis cere reexaminarea Legii privind dublarea alocatiilor copiilor

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, vineri, reexaminarea legii prin care alocatiile copiilor vor creste esalonat si a trimis din nou legea la Parlament.

Ultima ora de la Palatul Cotroceni! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Ce le-a transmis presedintele romanilor

In aceasta dimineata Klaus Iohannis a avut o videoconferinta cu prefectii din tara. La videconferinta de la Cotroceni a participat si Ludovic Orban si ministrii implicati direct in luarea de masuri anti-pandemie. Masurile luate de Guvern dau rezultate in sedinta de astazi de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a stat de vorba cu prefectii din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )