Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis, concluzii dupa Summit-ul Initiativei celor Trei Mari

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, concluzii dupa Summit-ul Initiativei celor Trei Mari

Klaus Iohannis s-a aratat multumit dupa discutiile purtate de oficialii celor 12 state membre UE afl. continuă pe România Liberă

Prioritatile Initiativei celor Trei Mari si implicarea SUA

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la summitul Virtual al Initiativei celor Trei Mari, organizat de Estonia in format de videoconferinta. Liderii statelor care fac parte din acest parteneriat vor discuta in principal despre finantarea proiectelor de infrastructura transfrontaliera si digitalizarea sectorului energetic si al transporturilor. Initiativa este sprijinita acum de SUA, care vor sa impiedice expansiunea Chinei in Europa.

Via Carpathia si calea ferata Gdansk-Constanta, pe ordinea de zi a summitului Initiativei celor Trei Mari

Initiativa celor Trei Mari va contribui, in perioada post-pandemie, la redresarea economica a statelor membre, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa summit-ul care a avut loc ieri in sistem videoconferinta.

Klaus Iohannis, acuzatii grave la adresa prefectului Capitalei: Atitudinea si modul in care a reactionat sunt inacceptabile

Klaus Iohannis a tinut in cursul serii de ieri o conferinta de presa la Palatul Victoria, in cadrul careia a abordat mai multe subiecte de interes pentru Romania, printre care, evolutia pandemiei, participarea la Summitul Initiativei celor 3 Mari, dar si despre modul necorespunzator in care prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a gestionat situatia epidemiologica in .

intrebarile incomode la care presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa raspunda

Klaus Iohannis a evitat sa raspunda intrebarilor incomode puse de reporteri astazi, dupa ce seful statului a tinut o declaratie de presa in contextul numarului tot mai mare de imbolnaviri cu COVID. intrebat de lipsa tabletelor din scoli, cazul celor doi deputati PNL infectati cu COVID la o nunta sau despre pesedistii care au devenit penelisti peste noapte, presedintele fie a raspuns pe langa, fie pur si simplu a refuzat sa ofere un raspuns.

Klaus Iohannis: Odata depasit pragul de trei infectari la mia de locuitori este evidenta necesitatea instituirii unor noi masuri restrictive. Atitudinea prefectului Capitalei si modul in care a reactionat sunt inacceptabile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, luni, la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala Interventia presedintelui Iohannis vine pe fondul agravarii.

Klaus Iohannis, anunturi importante dupa ce pandemia a scapat de sub control in Bucuresti. Atac la prefectul Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa in ziua in care autoritatile au decis sa introduca restrictii drastice in Capitala, dupa ce rata de infectare a atins 3,19 persoane la mia de locuitori. Va prezentam cele mai importante declaratii ale presedintelui, in regim live text.

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cum incearca Ungaria si Polonia sa ne blocheze economia

La nivel european sunt tensiuni, intre oficialii UE si cele doua state vecine, Ungaria si Polonia. Si culmea, totul pleaca de la bani. Este vorba de fondurile europene ce trebuie sa ajunga si in Romania, fonduri garantate in pandemie. Klaus Iohannis a facut anuntul Numai c acesti bani sunt conditionati de anumite criterii impuse de .

KLAUS IOHANNIS: Daca nu se opreste pandemia, expertii vor veni cu masuri suplimentare

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea prefectului Capitalei este inacceptabila si nu trebuie sa ramana fara urmari

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

Ana Ciceala ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea prin care se da liber la betonarea spatiilor verzi. Nicusor Dan a semnat proiectul

Consilierul municipal Ana Ciceala, membra a USR Sector 3, i-a cerut marti presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge proiectul care modifica actul normativ care reglementeaza spatiile verzi. Ea precizeaza ca este una dintre cele mai toxice legi votate de Parlament in ultimii ani. Proiectul are printre initiatori mai multi deputati si senatori ai USR, printre care si Nicusor Dan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )