Libnet.ro
UNICEF

16:30

Klaus Iohannis: Am condus astazi pe ultimul drum un veritabil om de stat, Regele Mihai I. Cu demnitate si curaj, si-a reprezentat tara in unele dintre cele mai grele vremuri ale istoriei noastre

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Am condus astazi pe ultimul drum un veritabil om de stat, Regele Mihai I. Cu demnitate si curaj, si-a reprezentat tara in unele dintre cele mai grele vremuri ale istoriei noastre

Presedintele Klaus Iohannis scrie sambata, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook: Cu profund regret, am condus astazi pe ultimul drum un veritabil om de stat, Regele Mihai I, care, cu demnitate si curaj, si-a reprezentat tara in unele dintre cele mai grele vremuri ale istoriei noastre. continuă pe Hotnews

Iohannis, dupa slujba de inmormantare a Regelui Mihai: Am condus astazi pe ultimul drum un veritabil om de stat. Va ramane un reper de integritate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata seara, un scurt mesaj referitor la Regele Mihai, dupa slujba de inmormantare care a avut loc la Catedrala Patriarhala din Bucuresti.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Presedintele a publicat un mesaj plin de regrete la disparitia Regelui Mihai. Cu profund regret, am condus astazi pe ultimul drum un veritabil om de stat, Regele Mihai I, care, cu demnitate si curaj, si-a.

Zi istorica pentru Romania. Regele Mihai este condus astazi pe ultimul drum - LIVE UPDATE

Regele Mihai I va fi inmormantat astazi, la Curtea de Arges, la funeralii urmand sa participe reprezentanti a zeci de case regale din intreaga lume. URMARESTE LIVE funeraliile Regelui.

Zi istorica pentru Romania. Regele Mihai a fost condus pe ultimul drum. Zeci de mii de oameni in Bucuresti si pe traseul trenului regal - LIVE UPDATE

Regele Mihai I va fi inmormantat astazi, la Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentanti a zeci de case regale din intreaga lume. URMARESTE LIVE funeraliile Regelui.

incepe ultimul drum al Majestatii Sale. Se va odihni langa marea Sa iubire, Regina Ana - VIDEO

Ultimul drum al Regelui Mihai a inceput. Sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale este transportat cuTrenul Regal de la Bucuresti la Curtea de Arges. Se va odihni langa marea.

Ultimul drum al Regelui, plin de buruieni si gari in paragina (VIDEO)

Ultimul drum al Regelui Mihai, plin de buruieni si cladiri in paragina. Trenul Regal care duce sicriul Majestatii Sale circula de la Bucuresti la Curtea de Arges, pe asa-numitul Traseu Regal.

Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au ajuns la Palatul Regal

Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au ajuns la Palatul Regal, pentru a participa la funeraliile Regelui Mihai. Klaus si Carmen Iohannis au ajuns in Sala Tronului in jurul orei 10:00 si au saluta.

Klaus Iohannis critica activitatea Parlamentatului privind justitia: Modificari prea ample si prea in viteza

Prezent la Bruxelles unde participa la o intrunire a Consiliului European, Klaus Iohannis a criticat activitatea parlamentarii privind modificarile la legile justitiei si modificarea codurilor.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Cred ca se va ajunge la un acord, documentul actual e mai mult decat un gentlemen's agreement

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, unde participa la summitul european de iarna, ca intelegerea la care au ajuns in prezent negociatorii europeni si cei britanici reprezinta mai mult decat un gentlemen's agreement si s-a declarat optimist in ceea ce priveste ajungerea la un acord.

Klaus Iohannis, reactie despre modificarea Codurilor Penale: Aceste modificari sunt ample si facute la prea mare viteza

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Codurile Penale au fost modificate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )