Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au ajuns la Palatul Regal

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au ajuns la Palatul Regal

Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au ajuns la Palatul Regal, pentru a participa la funeraliile Regelui Mihai. Klaus si Carmen Iohannis au ajuns in Sala Tronului in jurul orei 10:00 si au saluta. continuă pe Antena3

Mii de oameni au stat la cozi TOATA NOAPTEA la Palatul Regal pentru a se reculege la CATAFALCUL REGELUI Mihai

Peste 17. 000 de romani au mers la Palatul Regal, in ultimele 24 de ore, pentru a se reculege la catafalcul Regelui Mihai, asteptand la cozi cateva ore. Palatul Regal a ramas deschis toata noaptea,.

Principesa Margareta si Radu, zambitori si deschisi la dialog cu oamenii prezenti la Palatul Regal pentru a ii duce un ultim omagiu Regelui

Principesa Margareta, Custodele Coroanei Regale, si Principele Consort Radu Duda au fost prezenti si vineri la Palatul Regal din Bucuresti unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit. Mii de oameni.

Principesa Margareta si Radu, zambitori si deschisi la dialog cu oamenii prezenti la Palatul Regal pentru a ii duce un ultim omagiu Regelui (FOTO)

Principesa Margareta, Custodele Coroanei Regale, si Principele Consort Radu Duda au fost prezenti si vineri la Palatul Regal din Bucuresti unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit. Mii de oameni.

Mii de oameni au stat la cozi toata noaptea la Palatul Regal pentru a se reculege la catafalcul Regelui Mihai

Peste 17. 000 de romani au mers la Palatul Regal, in ultimele 24 de ore, pentru a se reculege la catafalcul Regelui Mihai, asteptand la cozi cateva ore.

Mii de oameni au stat la cozi toata noaptea la Palatul Regal pentru a se reculege la catafalcul Regelui Mihai

Peste 17. 000 de romani au mers la Palatul Regal, in ultimele 24 de ore, pentru a se reculege la catafalcul Regelui Mihai, asteptand la cozi cateva ore. Palatul Regal a ramas deschis toata noaptea, iar vineri dimineata erau in continuare la rand sute de persoane.

HO HO HO! Ce le-a pregatit Mos Craciun politicienilor romani: Un LOC LA JILAVA pentru Liviu DRAGNEA, Carmen Dan ar merita, cu siguranta, UN BARBAT, iar Klaus Iohannis... (VIDEO)

Ho, ho, ho! Mos Craciun a ajuns, joi, Parlament cu sacul plin! intrebat de jurnalisti ce cadouri a pregatit anul acesta pentru politicieni, Mosu a spus ca a pregatit un loc la Jilava pentru.

Vesti bune pentru romanii care vor sa aduca un ultim omagiu Regelui Mihai. Palatul Regal va fi deschis si dupa ora 22:00

Palatul Regal nu va fi inchis joi la ora 22:00, asa cum se spusese initial. Decizia a fost luata dupa ce s-a ajuns la concluzia ca exista riscul ca miile de oameni care stau la coada in frig pe.

Imagini sfasietoare la Palatul Regal cu Principesa Margareta. Ce s-a zarit dupa gard FOTO

Imagini emotionante astazi la Palatul Regal, acolo unde au ajuns si Custodele Coroanei, Majestatea SA Margareta a Romaniei, a venit insotita de Principele Radu. Cei doi au stat de vorba cateva.

Momente emotionante! Fostul principe Nicolae, la Palatul Regal. Voi veni inapoi!

Fostul principe Nicolae si logodnica sa au ajuns la Palatul Regal, acolo unde se afla trupul Majestatii Sale, Regele Mihai. Fostul principe a citit mesajele pe care romanii le-au lasat pe gardul Palatului.

Momente emotionante la Palatul Regal. Custodele Coroanei Regale a iesit pentru a le multumi romanilor pentru prezenta lor

Momente emotionante, vineri dupa amiaza, la Palatul Regal. Custodele Coroanei Regale, principesa Margareta, a iesit pentru a vorbi cu oamenii care au venit sa aduca un ultim omagiu Regelui Mihai. Foarte multi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2368 seconds )