Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis contesta la CCR Legea privind aprobarea obiectivului de investitii Spitalul Militar Regional Carol I

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis contesta la CCR Legea privind aprobarea obiectivului de investitii Spitalul Militar Regional Carol I

Presedintele Klaus Iohannis contesta la Curtea Constitutionala Legea privind aprobarea obiectivului de investitii Spitalul Militar Regional Carol I, invocand incalcarea mai multor articole din Constitutie. continuă pe Adevărul

Iohannis a sesizat la CCR legea privind tratativele pentru un punct de frontiera la Beba Veche

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra unei legi prin care Guvernul sa inceapa tratativele diplomatice pentru incheierea unui acord cu Republica Ungaria privind deschiderea punctului international de trecere a frontierei Beba Veche Romania) - Kubekhaza Ungaria), seful statului apreciind ca initiativa declansarii negocierilor in vederea incheierii unui tratat international in numele Romaniei apartine in mod exclusiv puterii executive si, ca atare, nu poate fi stabilita prin lege, informeaza Agerpres. ro.

Klaus Iohannis a sesizat CCR cu privire la deschiderea tratativelor diplomatice pentru incheierea unui acord cu Ungaria

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, vineri, Curtea Constitutionala cu privire la Legea pentru deschiderea de catre Guvernul Romaniei a tratativelor diplomatice pentru incheierea unui acord cu Republica Ungaria privind deschiderea punctului international de trecere a frontierei Beba Veche Romania) Kubekhaza Ungaria).

Curtea Suprema a atacat la CCR Legea privind fondurile europene nerambursabile

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei pentru controlul constitutionalitatii, inainte de promulgare, a Legii privind unele masuri in domeniul fondurilor nerambursbile europene PLx nr. 3542020), adoptata de catre Camera Deputatilor in data de 9 iunie a acestui an.

Digi 24: Klaus Iohannis nu va promulga legea prin care se interzice in scoli si universitati orice referire la identitatea de gen - surse

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu prevederile proiectului de lege adoptat marti de Senat prin care se interzice in scoli si universitati orice referire la identitatea de gen, au declarat pentru Digi24. ro surse politice.

Legea privind finantarea Spitalului Militar Regional Constanta, atacata de Iohannis la Curtea Constitutionala

La finalul luni mai, Camera Deputatilor, for decizional, a adoptat legea privind aprobarea proiectului de investitii Spital Militar Regional Carol I, ce urma sa se construiasca la Constanta.

LINISTE IN ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA Prelungirea mandatelor primarilor, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, ieri, legea care prelungeste mandatele actualilor alesi locali pana la 1 noiembrie. Mandatele actualilor alesi locali expirau in 21 iunie, insa din cauza pandemiei de coronavirus alegerile locale au fost amanate.

Klaus Iohannis intervine in forta! Ce parere are presedintele despre motiunea de cenzura?

Presedintele Klaus Iohannis a avut si prima reactie dupa scandalul din Parlament privind starea de alerta. Acesta sustine ca motiunea anuntata de PSD ca este un gest lipsit de bun simt politic.

KLAUS IOHANNIS, DUPA SEDINTA CONSILIULUI EUROPEAN: Ne luptam ca sa obtinem o suma considerabil mai mare pentru perioada 2021-2027

Obiectivul Romaniei pentru perioada 2021-2027 este obtinerea mai multor fonduri de la Uniunea Europeana decat in exercitiul financiar multianual 2014-2020, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa sedinta Consiliului European, care s-a desfasurat prin sistem videoconferinta.

KLAUS IOHANNIS, DUPA SEDINTA CONSILIULUI EUROPEAN: Ne luptam sa obtinem o suma considerabil mai mare pentru perioada 2021-2027

Obiectivul Romaniei pentru perioada 2021-2027 este obtinerea mai multor fonduri de la Uniunea Europeana decat in exercitiul financiar multianual 2014-2020, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa sedinta Consiliului European, care s-a desfasurat prin sistem videoconferinta.

KLAUS IOHANNIS: PSD induce nesiguranta in randul populatiei

Presedintele Klaus Iohannis considera ca Guvernul a procedat conform legislatiei in vigoare atunci cand a informat Parlamentul cu privire la decizia prelungirii starii de alerta instituita in 15 mai si aprobata de Legislativ prin Hotararea din 18 mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )