Libnet.ro
UNICEF

17:15

Klaus Iohannis a contestat la CCR legea care scoate educatia sexuala din scoli

B1 B1,
Klaus Iohannis a contestat la CCR legea care scoate educatia sexuala din scoli

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea votata de Parlament care scoate educatia sexuala din scoli. Seful statului spune ca, prin modul in care a fost adoptata, precum si. continuă pe B1

Iohannis a contestat la CCR legea care scoate educatia sexuala din scoli

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea votata de Parlament care scoate educatia sexuala din scoli. Reamintim ca in 3 iunie deputatii au adoptat proiectul prin care este eliminata sintagma educatie sexuala din lege, inlocuind-o cu educatie sanitara. Derularea acestor programe urma sa se faca doar cu acordul scris al parintilor, potrivit legii votate de parlamentari.

Klaus Iohannis a contestat la CCR legea prin care Educatia sexuala, transformata in sanitara, poate fi predata doar cu acordul parintilor

Presedintele Klaus Iohannis a contestat miercuri la Curtea Constitutionala legea adoptata de Parlament prin care educatia sexuala va putea fi predata copiilor in scoli doar daca parintele sau tutorele isi da acordul scris pentru acest lucru. De asemenea, actul normativ schimba expresia de educatie sexuala in educatie sanitara.

Parlamentarii USR ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa promulge Legea mirosurilor

Parlamentarii USR ii solicita presedintelui Klaus Iohannis printr-o scrisoare deschisa sa promulge Legea mirosurilor, adoptata de Parlament.

Klaus Iohannis a semnat LEGEA. Cu cat se prelungesc mandatele alesilor locali

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul cu privire la prelungirea mandatelor alesilor locali. Potrivit decretului prezidential, primarii, presedintii de Consiliu Judetean, consilierii locali si judeteni vor ramane in functie pana la 1 noiembrie. Data alegerilor din 2020 va fi stabilita ulterior, cand contextul epidemiologic o va permite.

Iohannis contesta la CCR legea privind educatia sexuala in scoli

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare d.

Peste 60 de europarlamentari, printre care si doi romani, ii cer lui Iohannis sa nu promulge legea care interzice orice referire la identitatea de gen in scoli si facultati

Doi eurodeputati romani de la grupul Renew Europe si alti 62 europarlamentari ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa respinga modificarea Legii Educatiei, aprobata in Senatul Romaniei, pe 16 iunie, interzicand orice referire cu privire la teoria sau opinia ca genul este un concept diferit de sexul biologic si ca cele doua nu sunt intotdeauna aceleasi.

Adrian Nastase, ironii la adresa lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban. Au uitat de ziua lui!

Fostul premier Adrian Nastase a transmis o serie de ironii la adresa lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban, care au omis sa il felicite de ziua sa de nastere. A facut-o in schimb premierul Ungariei, Viktor Orban, care i-a trimis si o selectie de vinuri.

Orban: Guvernul va sesiza la CCR legea privind dublarea alocatiilor Vom face o crestere progresiva

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Guvernul va sesiza la CCR legea privind dublarea alocatiilor, proiectul de lege al PSD care prevede ca Executivul sa majoreze alocatia pentru copii pana la suma de 300 de lei.

Guvernul ataca la CCR legea privind cresterea alocatiilor

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca Guvernul va sesiza la CCR legea privind dubl.

KLAUS IOHANNIS: Inundatiile care au afectat tara sunt consecinta schimbarilor climatice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri un mesaj in contextul inundatiilor grave din ultimele zile. Presedintele a vorbit despre necesitatea unor proiecte pe termen lung care sa reduca efectul schimbarilor climatice si care sa ii protejeze pe romani in fata inundatiilor, conform Digi24. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )