Libnet.ro
UNICEF

21:00

Adrian Nastase, ironii la adresa lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban. Au uitat de ziua lui!

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, ironii la adresa lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban. Au uitat de ziua lui!

Fostul premier Adrian Nastase a transmis o serie de ironii la adresa lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban, care au omis sa il felicite de ziua sa de nastere. A facut-o in schimb premierul Ungariei, Viktor Orban, care i-a trimis si o selectie de vinuri. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis baga in sedinta o parte din Guvernul Orban. Ce ministri a chemat presedintele la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat pentru o sedinta la Palatul Cotroceni, de la ora 13. 00, pe mai multi ministri si pe prim-ministrul Ludovic Orban.

Ce avere are Adrian Nastase, fostul aspirant la presedintia Romaniei ajuns dupa gratii pentru coruptie

Averea fostului premier Adrian Nastase a starnit de-a lungul timpului numeroase controverse si a facut obiectul mai multor anchete jurnalistice si chiar penale. in acest sens, Adrian Nastase a fost condamnat in.

KLAUS IOHANNIS: Inundatiile care au afectat tara sunt consecinta schimbarilor climatice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri un mesaj in contextul inundatiilor grave din ultimele zile. Presedintele a vorbit despre necesitatea unor proiecte pe termen lung care sa reduca efectul schimbarilor climatice si care sa ii protejeze pe romani in fata inundatiilor, conform Digi24. ro.

Putini romani stiu! Cati bani a castigat Klaus Iohannis de pe urma cartilor publicate

Klaus Iohannis este un scriitor foarte apreciat de romani, daca este sa ne luam dupa vanzarile inregistrate pentru cele trei carti lansate de seful statului pana in prezent.

Klaus Iohannis a semnat LEGEA. Cu cat se prelungesc mandatele alesilor locali

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul cu privire la prelungirea mandatelor alesilor locali. Potrivit decretului prezidential, primarii, presedintii de Consiliu Judetean, consilierii locali si judeteni vor ramane in functie pana la 1 noiembrie. Data alegerilor din 2020 va fi stabilita ulterior, cand contextul epidemiologic o va permite.

Klaus Iohannis a contestat la CCR legea care scoate educatia sexuala din scoli

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea votata de Parlament care scoate educatia sexuala din scoli. Seful statului spune ca, prin modul in care a fost adoptata, precum si.

Klaus Iohannis a contestat la CCR legea prin care Educatia sexuala, transformata in sanitara, poate fi predata doar cu acordul parintilor

Presedintele Klaus Iohannis a contestat miercuri la Curtea Constitutionala legea adoptata de Parlament prin care educatia sexuala va putea fi predata copiilor in scoli doar daca parintele sau tutorele isi da acordul scris pentru acest lucru. De asemenea, actul normativ schimba expresia de educatie sexuala in educatie sanitara.

Klaus Iohannis, mesaj dupa inundatiile grave din Romania: Ceea ce vedem acum este consecinta schimbarilor climatice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri un mesaj in contextul inundatiilor grave din ultimele zile . Presedintele a vorbit despre necesitatea unor proiecte pe termen lung care sa reduca efectul schimbarilor climatice si care sa ii protejeze pe.

Klaus Iohannis, dupa inundatiile dezastruoase: O parte din fondurile europene, directionata catre proiecte legate de combaterea schimbarilor climatice

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie, la Palatul Cotroceni, referitoare la inundatiile care au afectat mai multe judete din tara in ultimele zile. Seful de stat a transmis condoleante familiilor victimelor care si-au pierdut viata in urma inundatiilor si le-a transmis celor afectati ca autoritatile fac tot posibilul sa le vina in ajutor.

Klaus Iohannis, despre inundatiile care afecteaza Romania: Trebuie sa fim mult mai bine pregatiti in a gestiona aceste fenomene extreme. Este imperativa o schimbare rapida de abordare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o declaratie de presa cu privire la situatia grava provocata in mai multe zone ale tarii de inundatiile din ultimele zile. Seful statului le-a transmis celor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )