Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis convoaca sedintat CSAT pentru 27 mai

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis convoaca sedintat CSAT pentru 27 mai

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru 27 mai, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis, sedinta CSAT in 27 mai. Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va conduce o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT)in sistem de videoconferinta, miercuri, 27 mai, incepand cu ora 12, la Palatul Cotroceni,.

Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru miercurea viitoare. Ce subiecte vor fi pe agenda

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta a CSAT pentru miercurea viitoare, pe ordinea de zi fiind mai multe subiecte legate de inzestrarea Armatei Romane si participarea Romaniei la misiuni si operatii in afara tarii.

Klaus Iohannis i-a chemat la o sedinta privind evaluarea situatiei economice pe Orban, Isarescu si Citu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, are o sedinta, vineri, la Palatul Cotroceni, privind evaluarea situatiei economice in contextul crizei generate de epidemia de COVID-19.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind amanarea platii chiriilor

Klaus Iohannis a promulgat Legea care prevede amanarea platii chiriilor pe perioada starii de urgenta.

Sedinte cruciale astazi la Palatul Cotroceni. Mai multi ministri, la discutii cu Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea marti, 19 mai, ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei COVID-19.

Klaus Iohannis, amendat de CNCD pentru declaratia despre maghiari Liviu Dragnea a primit doar avertisment dupa ce i-a numit sobolani pe protestatari

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii l-a amendat pe presedintele Klaus Iohannis cu 5. 000 de lei pentru discursul in care a afirmat, printre altele, ca marele PSD, se lupta in birourile secrete.

Klaus Iohannis, atacat dur dupa ultimul atac la PSD: Pare ca nu mai aveti contact cu realitatea

Robert Cazanciuc PSD) a avut, marti, acuzatii grave la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a acuzat PSD ca este iresponsabil vorbind de o motiune de cenzura. Cazanciuc a spus ca Iohannis nu mai are contact cu realitatea si i-a sugerat sa nu mai faca declaratii de la Cotroceni.

Klaus Iohannis se plange ca social democratii ii pun piedici. PSD face ce stie mai bine

In cadrul unui discurs, presedintele Klaus Iohannis ii acuza din nou pe social-democrati ca incearca sa darame Guvernul , in plina criza sanitara.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care permite decontarea chiriei pentru romanii afectati de criza COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, Decretul pentru promulgarea Legii privind aplicarea unor facilitati de la plata chiriei pentru perioada aferenta starii de urgenta. Potrivit.

Presedintele Klaus Iohannis, un pro-european convins, nu a devenit peste noapte nationalist, spune presedintele Societatii Premiului Carol cel Mare

Ceremonia de acordarea a Premiului International Carol cel Mare pentru unitatea Europei a fost amanata din cauza crizei COVID-19 si nu este conditionata de declaratiile presedintelui Klaus Iohannis cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )