Libnet.ro
UNICEF

06:45

Presedintele Iohannis, sedinta CSAT in 27 mai. Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

B1 B1,
Presedintele Iohannis, sedinta CSAT in 27 mai. Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va conduce o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT)in sistem de videoconferinta, miercuri, 27 mai, incepand cu ora 12, la Palatul Cotroceni,. continuă pe B1

Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru miercurea viitoare. Ce subiecte vor fi pe agenda

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta a CSAT pentru miercurea viitoare, pe ordinea de zi fiind mai multe subiecte legate de inzestrarea Armatei Romane si participarea Romaniei la misiuni si operatii in afara tarii.

Klaus Iohannis convoaca sedintat CSAT pentru 27 mai

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru 27 mai, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Marcel Ciolacu: Presedintele Iohannis este cel mai slab premier din istoria Romaniei!

Presedintele Iohannis se afla in spatele tuturor deciziilor anuntate de premierul Orban, sustine Marcel Ciolacu, seful Camerei Deputatilor.

Arhiepiscopul Teodosie va repeta slujba de Paste. Credinciosii sunt chemati sa participe la Sfanta Liturghie si sa ia Lumina in noaptea de 26 spre 27 mai

Arhiepiscopia Tomisului anunta ca in bisericile si in manastirile sale, in noaptea de 26 spre 27 mai, se va desfasura slujba inceputului pascal si Sfanta Liturghie, in cadrul careia va fi impartita lu.

Klaus Iohannis, sedinta la Cotroceni cu Mugur Isarescu, Ludovic Orban si Florin Citu. Va fi analizata situatia economiei, in contextul epidemiei de coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema situatiei economice in care se gaseste Romania din cauza COVID-19. Discutiile sunt programate sa inceapa vineri, de la ora.

Radu Banciu, dupa sanctiunea primita de presedintele Iohannis din partea CNCD: Domnule Csaba, stiu ca nu e de resortul dumneavoastra sa amendati UDMR, pentru ca acolo e caz penal (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, decizia CNCD de a-l amenda pe presedintele Klaus Iohannis, dupa declaratia in care a acuzat PSD ca se lupta in.

Presedintele Iohannis: Daca regulile vor fi incalcate constant, vom avea noi focare. Starea de urgenta, reintrodusa daca ritmul de infectare si presiunea pe spitale vor creste semnificativ PSD, preocupat de jocuri politice si combinatii meschine

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, marti, la Palatul Cotroceni, in care a vorbit despre strategia autoritatilor in lupta cu criza COVID-19 si efectele sale. Cu aceasta oc.

Presedintele Iohannis a primit amenda 5000 de lei de la CNCD pentru declaratiile despre Ungaria

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) i-a aplicat presedintelui Klaus Iohannis o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )