Libnet.ro
UNICEF

22:45

Klaus Iohannis a convocat luni, la ora 17.00, consultarile cu Dacian Ciolos, Mugur Isarescu si liderii politici pe tema Brexit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a convocat luni, la ora 17.00, consultarile cu Dacian Ciolos, Mugur Isarescu si liderii politici pe tema Brexit

Klaus Iohannis a convocat luni, la ora 17:00, a doua runda de consultari la Palatul Cotroceni cu premierul Dacian Ciolos, guvernatorul BNR Mugur Isarescu si liderii partidelor politice, pe tema iesirii Marii Britanii din UE, unde se va propune formarea. continuă pe Wall-Street Ro

Romania transatlantica se lanseaza joi 30 iunie, ora 17.00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I

Romania transatlantica reprezinta un proiect colaborativ deschis ce reuneste semnaturile a peste 100 de autori si lideri contemporani din toate zonele societatii romanesti, implicati in gandirea unei arhitecturi functionale pentru modelul romanesc de societate. Eseurile prezente in volum abordeaza 7 capitole si teme distincte: Contextul international coordonator Alina Inayeh); Puteri. Institutii. Idei. Romania, a cincea Republica coordonator Marius Stoian); Reconectarea Romaniei la retelele globale coordonator Vasile Iuga); Valori culturale si dialogul disciplinelor coordonator Mihaela Nicola); Bucuresti Smart City coordonator Bogdan Gavrila); Scutul de aparare coordonatori Daniel Daianu Victor Vevera); Predictii si perspective coordonator Rasvan Radu).

Scandal intre Klaus Iohannis si directorul Serviciului de Informatii Externe, Mihai Razvan Ungureanu. De la ce a pornit totul

Intre presedintele Klaus Iohannis si directorul Serviciului de Informatii Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a izbucnit un conflict destul de puternic, in urma caruia, s-a aflat faptul ca presedintele i-a cerut lui MRU sa demisioneze printr-un SMS.

Klaus Iohannis a declinat invitatia la summitul popularilor europeni pe tema viitorului UE dupa Brexit: Romania, singura tara din PPE care nu are reprezentant

Presedintele Klaus Iohannis nu participa la summitul PPE care preceda sedinta consiliului European, absenta inexplicabila in conditiile in care tema discutiei este viitorul UE dupa.

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Pana cand paraseste UE, Marea Britanie va respecta libertatea de circulatie a cetatenilor si drepturile cetatenilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul primei intalniri a liderilor europeni dupa Brexit, ca cele 27 de state care raman in Uniunea Europeana se angajeaza sa pastreze unitatea si coeziunea uniunii. In ceea ce priveste demararea procesului de iesire a Marii Britanii din UE, liderii europeni au convenit ca este necesara derularea procesului intr-o maniera predictibila, astfel incat este necesara o notificare din partea Regatului. Iohannis a adaugat ca, pana la Brexitul efectiv, Marea Britanie isi pastreaza statutul de stat membru cu toate drepturile si obligatiune, astfel incat va respecta, la randul sau, libertatea de circulatie a cetatenilor si drepturile cetatenilor europeni.

Klaus Iohannis: Atacurile teroriste de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul reprezinta o atrocitate

Presedintele Klaus Iohannis a calificat atacurile teroriste care au avut loc, marti seara, de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul drept o atrocitate.

Ultima oportunitate pentru Klaus Iohannis

Mare ghinion ca iesirea Marii Britanii din UE, cu aferenta recreare inevitabila a Europei cu mai multe viteze, a coincis cu lansarea proiectului de tara al presedintelui Klaus Iohannis, cel pe care romanii il asteapta din noiembrie 2014 cu multa speranta.

Klaus Iohannis va sublinia ca recastigarea increderii populatiei in viabilitatea UE este esentiala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va transmite un mesaj clar privind necesitatea unitatii si solidaritatii Uniunii Europene, precum si convingerea ca numai printr-o actiune comuna si in spiritul valorilor europene, Uniunea va putea depasi si raspunde cel mai bine provocarilor actuale la reuniunea Consiliului European care se va desfasura la Bruxelles maine si poimaine, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

LIVE TEXT. Meciul Simona Halep - Francesca Schiavone, la Wimbledon, decalat din cauza ploii dupa ora 19.00

Meciurile programate marti, la Wimbledon, au fost amanate pentru miercuri, din cauza ploii. Astfel, miercuri, de la ora 16. 00, va avea loc partida dintre Simona Halep si italianca Francesca Schiavone.

LIVE TEXT. Simona Halep - Francesca Schiavone, la Wimbledon, de la ora 16:00

Meciurile programate marti, la Wimbledon, au fost amanate pentru miercuri, din cauza ploii. Astfel, miercuri, de la ora 16. 00, va avea loc partida dintre Simona Halep si italianca Francesca Schiavone.

METEO: Cod galben de furtuni si vijelii, in cea mai mare parte a tarii, de la ora 10.00

De marti dimineata, de la ora 10. 00, in Moldova, Muntenia, Dobrogea, in cea mai mare parte a Transilvaniei, Maramures si la munte vor fi furtuni si ploi torentiale, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )