Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT in data de 6 octombrie

B1 B1,
Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT in data de 6 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in data de 6 octombrie, incepand cu ora 13:00, pentru a analiza problematici care privesc apararea tarii si securitatea. continuă pe B1

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT pentru marti, 6 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pe data de 6 octombrie, de la ora 13. 00, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani. Anuntul de ultima ora al presedintelui

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va sustine azi, la ora 18:00, o conferinta de presa. Acesta va face declaratii si va raspunde intrebarilor jurnalistilor acreditati. Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine miercuri, 23 septembrie a. c. , ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa. Acces pentru 1 reporter sau .

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS A TRANSMIS: Piata de capital are potentialul sa fie motorul inteligent de crestere a tarii

Prin piata de capital se poate dezvolta capitalismul modern din zilele noastre si tot piata de capital are potentialul de a fi acel motor inteligent prin care tara noastra poate sa creasca spectaculos, a transmis presedintele Klaus Iohannis, in mesajul sau citit de Cosmin Marinescu, consilier prezidential.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, intalnire la Cotroceni cu Klaus Iohannis: Presedintele a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei (FOTO)

Premierul Ludovic Orban si candidatul PNL-USR PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan s-au aflat joi dimineata la Palatul Cotroceni, unde s-au intalnit cu presedintele Klaus Iohannis. intrevederea a avut ca.

KLAUS IOHANNIS: Solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor Capitalei

UPDATE: Administratia Prezidentiala confirma ca Presedintele Romaniei, preocupat fiind de problemele cu care se confrunta zilnic bucurestenii, s-a intalnit astazi cu Nicusor Dan. in cadrul discutiilor, la care a participat si premierul Ludovic Orban, au fost abordate solutiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum si proiectele de dezvoltare a orasului pe termen mediu si lung. Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei, a spus Administratia Prezidentiala pentru g4media.

Ar putea deveni obligatorii testele COVID-19 la intrarea in tara? Raspunsul lui Klaus Iohannis

In functie de numarul de cazuri, este posibil ca o forma de control sa fie introdusa la intrarea in tara, a declarat miercuri, presedintele Klaus Iohannis. intrebat in cadrul conferintei de presa daca ar fi oportuna introducerea obligatorie a testarilor la intrarea in tara, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca o decizie in acest sens nu a fost luata.

Klaus Iohannis: De cei care vor castiga alegerile depinde ca scoala si spitalul din localitatea in care traim sa fie modernizate, drumurile sa fie reparate si problemele de trafic, rezolvate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut,miercuri, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care duminica, 27 septembrie, romanii sunt.

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis va sustine miercuri, de la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele ar putea vorbi despre alegerile locale care vor avea loc duminica, dar si despre masurile de siguranta pe care autoritatile le-au luat pentru a asigura siguranta votantilor.

Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare a Giorgianei Hosu din functia de procuror-sef DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare a Giorgianei Hosu din functia de procuror-sef al DIICOT. Aceasta si-a dat demisia joi, in ziua in care sotul ei, Dan Hosu, a fost condamnat in.

Klaus Iohannis indeamna romanii sa iasa la vot: De cei care vor castiga depinde ca scoala si spitalul din localitatea in care traim sa fie modernizate, drumurile sa fie reparate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video, prin care i-a indemnat pe romani sa iasa la vot la alegerile locale de duminica, respectand masurile de protectie sanitara, menite sa previna.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )