Libnet.ro
UNICEF

11 Mai.

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT pentru marti, 6 octombrie

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT pentru marti, 6 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pe data de 6 octombrie, de la ora 13. 00, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), transmite Administratia Prezidentiala. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT in data de 6 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in data de 6 octombrie, incepand cu ora 13:00, pentru a analiza problematici care privesc apararea tarii si securitatea.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi , decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita din Ministerul Afacerilor Interne.

Klaus Iohannis: Nu vad motive pentru un nou lockdown. Noi putem sa stapanim raspandirea epidemiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a discutatmiercuri, pe 23 septembrie, despre posibiltatea unei noi izolari la domiciliu, avand in vedere numarul mare de infectari din tara noastra. ,,Nu vad.

Klaus Iohannis: Nu vad motive pentru un nou lockdown. Noi putem sa stapanim raspandirea epidemiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a discutatmiercuri, pe 23 septembrie, despre posibiltatea unei noi izolari la domiciliu, avand in vedere numarul mare de infectari din tara.

Klaus Iohannis a decorat compania Continental Automotive: Pentru o crestere economica sustenabila avem nevoie de o tehnologie prietenoasa cu mediul si sigura (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, marti, sediul Continental Automotive din Timisoara, companie careia i-a acordat o decoratie pentru performantele deosebite si rezultatele obtinute. in discursul pe ca.

Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani. Anuntul de ultima ora al presedintelui

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va sustine azi, la ora 18:00, o conferinta de presa. Acesta va face declaratii si va raspunde intrebarilor jurnalistilor acreditati. Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine miercuri, 23 septembrie a. c. , ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa. Acces pentru 1 reporter sau .

Nicusor Dan, intalnire de gradul zero cu Klaus Iohannis. Ce au discutat, de fapt

Alegerile locale se apropie, iar ochii tuturor bucurestenilor sunt atintiti catre cei doi candidati preferati pentru a ocupa postul de primar general: Gabriela Firea si Nicusor Dan. Candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS a avut o intalnire de gradul zero cu presedintele Klaus Iohannis. Iata despre ce au discutat cei doi! Nicusor Dan si .

KLAUS IOHANNIS: Solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor Capitalei

UPDATE: Administratia Prezidentiala confirma ca Presedintele Romaniei, preocupat fiind de problemele cu care se confrunta zilnic bucurestenii, s-a intalnit astazi cu Nicusor Dan. in cadrul discutiilor, la care a participat si premierul Ludovic Orban, au fost abordate solutiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum si proiectele de dezvoltare a orasului pe termen mediu si lung. Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei, a spus Administratia Prezidentiala pentru g4media.

Klaus Iohannis, despre profesorul care a parodiat obligativitatea mastii in scoli: Este jalnic!

Fenomenul fara botnita ajunge si in scoli. Un profesor din Oradea s-a ales cu dosar penal dupa ce a parodiat obligativatea purtarii mastii in scoli. Dascalul si-a indemnat sa poarte la ore masti de clown si de animale, in locul celor sanitare, apoi a surprins circul in imagini. Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu se poate tolera un astfel de comportament si este convins ca vor fi luate masuri in acest caz. De altfel si premierul Ludovic Orban sustine ca pentru instigarea si nerespectarea reguilor, dascalul trebuie inlaturat atat de la catedra, cat si din sistemul de invatamant.

Ce spune Klaus Iohannis despre un posibil nou lockdown

Presedintele Klaus Iohannis este increzator si spune ca personal nu vede motive pentru un nou lockd.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )