Libnet.ro
UNICEF

18:45

Klaus Iohannis: Eu cred ca ar fi foarte bine sa mergem spre alegeri anticipate in primavara. Voi avea discutii cu toti liderii politici

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Eu cred ca ar fi foarte bine sa mergem spre alegeri anticipate in primavara. Voi avea discutii cu toti liderii politici

Presedintele Klaus Iohannis sustine varianta alegerilor anticipate in primavara, aratand ca va avea discutii pe acest subiect cu toti liderii politici. Eu cred ca ar fi foarte bine sa mergem spre alegeri. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL |Klaus Iohannis ramane lider detasat in cursa spre Cotroceni, in voturile exprimate pana la 14.30. La ce distanta se afla Viorica Dancila, candidata PSD

Presedintele Klaus Iohannis ramane in fruntea ierarhiei, obtinand aproximativ62% dintre voturile exprimate pana in ora 14:30. De partea cealalta, Viorica Dancila a ramas la 38%, iar o eventuala.

Klaus Iohannis: Cred ca ar trebui sa mergem spre alegeri anticipate in primavara anului viitor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca alegerile anticipate ar putea fi organizate in primavara anului viitor. intrebat, in conferinta de presa de la finalul sedintei CSAT cand vede posibila.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL |Klaus Iohannis conduce in continuare cursa prezidentiala. Viorica Dancila, la mare distanta de presedinte (VIDEO)

Klaus Iohannis continua sa o conduca pe Viorica Dancila in finala prezidentialelor, explica surse politice, potrivit voturilor exprimate pana in ora 15:00 datele colectate pana la ora 13:30). Presedintele.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL |Klaus Iohannis castiga la pas al doilea mandat de presedinte, potrivit voturilor exprimate pana in 14:00. La ce distanta se afla Viorica Dancila de o mare surpriza

Diferenta dintre contracandidatii finalei prezidentiale se mentine chiar si dupa pranz. Klaus Iohannis este creditat cu 62% dintre voturile exprimate pana in ora 14:00, in timp ce Viorica Dancila are doar 38.

Klaus Iohannis: Eu cred ca primarii ar trebui alesi in doua tururi, iar sefii de Consilii Judetene, dintre consilieri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi, dar crede ca sefii Consiliilor Judetene ar trebui sa sa fie alesi dintre.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis dupa anuntarea rezultatelor alegerilor

Klaus Iohannis a castigat duminica, in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Presedintele a obtinut peste 65% din voturi. Pe pagina sa de Facebook,.

Avem REZULTATELE OFICIALE partiale ale turului II al alegerilor prezidentiale. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni

Avem rezultatele oficiale partiale ale turului II al alegerilor prezidentiale si lucrurile sunt clare: Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni dupa ce a obtinut.

VIDEO Klaus Iohannis: Noul sef al Armatei, generalul Daniel Petrescu Cred ca ar fi foarte bine sa avem alegeri anticipate in primavara

Presedintele Klaus Iohannis considera ca ar fi foarte bine daca alegerile parlamentare anticipate ar putea fi organizate in primavara anului 2020 si a declarat ca se va consulta cu toti liderii politici pe marginea acestui subiect, insa nu se asteapta ca PSD sa fie de acord cu aceasta idee. Vom continua cu sau fara ei, a spus seful statului, la finalul primei sedinte a CSAT la care participa membrii guvernului Orban. Cine este generalul-locotenent Daniel Petrescu, avizat de CSAT ca sef al Statului Major al Apararii.

Alegeri prezidentiale 2019. Locul din tara in care Viorica Dancila i-a luat fata lui Klaus Iohannis

Alegerile prezidentiale din 2019 si, concret, cel de-al doilea tur al scrutinului electoral disputat intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, a adus cu sine cateva surprize. Asta deoarece preferintele politice ale alegatorilor romani au fost bine pronuntate, mai ales in cateva judete ale tarii. Daca romanii au votat-o pe candidata PSD intr-un procent 34,12%, la .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis a votat: Astazi este ziua campionilor cu stampila votat in mana

Klaus Iohannis a votat duminica dimineata, la ora 9. 00, la Liceul Jean Monnet din Capitala. O zi foarte-foarte importanta astazi. Eu,personal, am votat pentru o Romanie moderna, o Romanie europeana, o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )