Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Klaus Iohannis: Noul sef al Armatei, generalul Daniel Petrescu Cred ca ar fi foarte bine sa avem alegeri anticipate in primavara

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Noul sef al Armatei, generalul Daniel Petrescu Cred ca ar fi foarte bine sa avem alegeri anticipate in primavara

Presedintele Klaus Iohannis considera ca ar fi foarte bine daca alegerile parlamentare anticipate ar putea fi organizate in primavara anului 2020 si a declarat ca se va consulta cu toti liderii politici pe marginea acestui subiect, insa nu se asteapta ca PSD sa fie de acord cu aceasta idee. Vom continua cu sau fara ei, a spus seful statului, la finalul primei sedinte a CSAT la care participa membrii guvernului Orban. Cine este generalul-locotenent Daniel Petrescu, avizat de CSAT ca sef al Statului Major al Apararii. continuă pe Hotnews

VIDEO Klaus Iohannis, dupa rezultatele exit-poll: Romania a castigat Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis, creditat de exit-poll-uri cu peste 66% din voturi la turul doi al prezidentialelor, a salutat duminica seara cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD, victorie a Romaniei normale in care insa vor trebui sa-si gaseasca locul alegatorii PNL, USR-PLUS, UDMR dar si cei ai PSD.

VIDEO Klaus Iohannis: Azi e ziua campionilor cu stampila votat in mana. Dragi romani, fiti toti campioni astazi

Klaus Iohannis, candidatul PNL pentru un al doilea mandat de presedinte, i-a indemnat pe romani sa iasa la vot, spunand ca astazi este ziua campionilor cu stampila votat in mana.

Klaus Iohannis a anuntat avizarea in CSAT a generalului locotenent Daniel Petrescu in functia de sef al Armatei: Este un militar cunoscut, respectat, eminent (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, adoptarea in CSAT a unui aviz favorabil pentru numirea noului sef al Armatei , in persoana generalului locotenent Daniel Petrescu. Am avut pe ordinea de.

General-locotenentul Daniel Petrescu, noul sef al Statului Major al Apararii

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a avizat, miercuri, numirea general-locotenentului Daniel Petrescu ca sef al Statului Major al Apararii, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. General-locotenentul.

Viitorul sef al Consiliului European vine, miercuri, la Bucuresti: Charles Michel va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Charles Michel, care il va inlocui pe Donald Tusk la sefia Consiliului European si vine in Bucuresti ca parte dintr-un.

Presedintele Klaus Iohannis: Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord

Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul sef al Consiliului.

Klaus Iohannis va conduce miercuri o sedinta a CSAT

O sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) va avea loc, miercuri, fiind condusa de presedintele Klaus Iohannis. Pe ordinea de zi se afla, intre altele, avizarea numirii in functia de Sef al Statului Major al Apararii si propunerile de rectificare a bugetului de stat al institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, pe anul 2019.

Exit Poll ora 12:00 Alegeri Prezidentiale. Harta judetelor unde Viorica Dancila ar fi peste Klaus Iohannis

Al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2019 a debutat in dimineata de 24 noiembrie. Sectiile de votare au fost deschise la ora 7:00 si se vor inchide la 21:00, duminica. Cei doi candidati inscrisi in lupta electorala pentru Cotroceni si-au exprimat acest vot cetatenesc deja, fiind prezenti in sectiile de votare. Actualul sef al .

Explozie de bucurie la sediul PNL, dupa victoria lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Rezultatele exit-poll care au anuntat o victorie detasata a lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale au fost intampinate de o explozie de bucurie la sediul PNL. La final, Iohannis a tinut sa le.

Klaus Iohannis, despre scandalul din PSD: Schimba fetele, dar nu schimba naravul. Ramane un partid nedemocratic, nereformat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca PSD nu s-a schimbat desi conducerea partidului a fost inlocuita dupa esecul inregistrat de Viorica Dancila la alegerile prezidentiale. intrebat, in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )