Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis critica legea salarizarii: Nu poti sa lasi salarizarea functionarilor din administratia publica locala in aer

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis critica legea salarizarii: Nu poti sa lasi salarizarea functionarilor din administratia publica locala in aer

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni forma actuala a legii salarizarii, precizand ca nu poti sa lasi salarizarea functionarilor din administratia publica locala asa, in aer si solicitand ca functia publica sa fie tratata serios. continuă pe Hotnews

Klaus Iohanis despre legea salarizarii: Sindicalisti au dreptate sa fie ingrijorati

Prezent la Brasov, presedinte Klaus Iohanis a declarat ca legea salarizarii mai are nevoie de modificari si ca sindicalistii au dreptate sa fie ingrijorati.

UPDATE Angajati ai muzeelor din Capitala si din tara protesteaza fata de legea salarizarii. Muzeografii din Bucuresti: Nu umiliti pe cei ce detin cheile istoriei!

Angajati ai muzeelor nationale din Capitala si din tara vor protesta sambata fata de Legea salarizarii unice. La Bucuresti, aproximativ vor picheta Muzeul National de Istorie a Romaniei, intre orele 12. 00 si 14. 00, si Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, intre orele 15. 00 si 16. 30, scrie News. ro. UPDATE Aproximativ 50 de muzeografi protesteaza, sambata, vizavi de Muzeul National de Istorie a Romaniei, nemultumiti de legea salarizarii unice, aflata in prezent la Senat. Protestatarii poarta umbrele, pancarte si tricouri albe inscriptionate cu textul Exist! Muzeele nu sunt cultura de rangul trei. Totodata, pe pancarte au mesaje precum: Cercetare fara bilet de voie, Rusine! Va bateti joc de istorie, 35 de ani muzeograf - 1. 350 pensie, Respect pentru cercetare si Nu umiliti pe cei ce detin cheile istoriei.

Sindicalistii din Administratia Publica anunta ca de miercuri vor incepe protestele, fiind nemultumiti de Legea salarizarii unitare

Presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici, Sebastian Oprescu, a anuntat ca, miercuri, angajatii din administratia publica vor inceta lucrul, oamenii fiind nemultumiti ca in legea salarizarii unitare nu a fost introdusa o grila pentru functionarii din acest domeniu.

Angajati ai muzeelor din Capitala si din tara protesteaza, sambata, fata de legea salarizarii. La Bucuresti, sunt anuntati aproximativ 200 de protestatari

Angajati ai muzeelor nationale din Capitala si din tara vor protesta sambata fata de Legea salarizarii unice. La Bucuresti, aproximativ vor picheta Muzeul National de Istorie a Romaniei, intre orele 12. 00 si 14. 00, si Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, intre orele 15. 00 si 16. 30, scrie News. ro.

Legea salarizarii unitare: principalii beneficiari si cei mai aprigi contestatari

Legea salarizarii unitare, care vine cu majorari substantiale de lefuri pentru magistrati, medici si alesii locali, starneste numeroase nemultumiri in randul sindicatelor. Acestea ameninta cu proteste si spun ca, in lipsa unui dialog real, vor protesta fata de proiect, ajuns pentru dezbatere si vot in plenul Senatului.

Angajati din muzee protesteaza sambata fata de Legea salarizarii. Muzeologii vor picheta si Ministerul Culturii

Angajati din muzee nationale din Capitala si din tara protesteaza sambata fata de Legea salarizarii unice, iar la Bucuresti, muzeologii vor picheta MNIR si Ministerul Culturii si Identitatii Nationale.

Klaus Iohannis saluta ideea desecretizarii arhivei SIPA: Mi se pare o initiativa interesanta, sper ca ministrul Justitiei s-o faca

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Brasov, ca intentia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a desecretiza arhiva SIPA i se pare interesanta.

Klaus Iohannis, in vizita la Brasov. A fost intampinat de un robot care i-a urat bun venit

Presedintele Klaus Iohannis a mers, luni, la Institutul de Cercetare si Dezvoltare a Universitatii Transilvania din Brasov. Seful statului a fost intampinat de un robot, care i-a urat bun venit.

Ion Cristoiu, despre Klaus Iohannis in scandalul SIPA: Ciorba reincalzita din capul presedintelui

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre modul in care Klaus Iohannis s-a exprimat in scandalul.

Cravata bleu, talismanul lui Klaus Iohannis. Ce explicatii au stilistii si psihologii pentru optiunea presedintelui Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a facut o pasiune pentru cravata sa bleu. O poarta la tot mai multe evenimente oficiale, iar psihologii spun ca este culoarea care transmite un mesaj pacifist, iar designerii sunt de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )