Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ion Cristoiu, despre Klaus Iohannis in scandalul SIPA: Ciorba reincalzita din capul presedintelui

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre Klaus Iohannis in scandalul SIPA: Ciorba reincalzita din capul presedintelui

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre modul in care Klaus Iohannis s-a exprimat in scandalul. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Dupa ordonanta de urgena, PNL a sarit in ajutorul tot mai castratului Klaus Iohannis pentru a-i lasa macar un miligram de testicule in materie de prerogative

Ion Cristoiu scrie, in Gandul de vineri, despre scandalul ANCOM care a luat amploare in ultima perioada de timp, intrucat privilegiile prezidentiale sunt din ce in ce mai putin, pe.

Klaus Iohannis saluta ideea desecretizarii arhivei SIPA: Mi se pare o initiativa interesanta, sper ca ministrul Justitiei s-o faca

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Brasov, ca intentia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a desecretiza arhiva SIPA i se pare interesanta.

ANAF, despre banii lui Klaus Iohannis. Documentul care da peste cap apararea presedintelui

ANAF i-a raspuns lui Varujan Vosganian cu privire la veniturile presedintelui Klaus Iohannis din meditatii. Amintim ca presedintele sustinea ca si-a cumparat case din meditatii, scrie DCNews. ro. ANAF i-a.

Klaus Iohannis critica legea salarizarii: Nu poti sa lasi salarizarea functionarilor din administratia publica locala in aer

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni forma actuala a legii salarizarii, precizand ca nu poti sa lasi salarizarea functionarilor din administratia publica locala asa, in aer si solicitand ca functia publica sa fie tratata serios.

Klaus Iohannis, in vizita la Brasov. A fost intampinat de un robot care i-a urat bun venit

Presedintele Klaus Iohannis a mers, luni, la Institutul de Cercetare si Dezvoltare a Universitatii Transilvania din Brasov. Seful statului a fost intampinat de un robot, care i-a urat bun venit.

Cravata bleu, talismanul lui Klaus Iohannis. Ce explicatii au stilistii si psihologii pentru optiunea presedintelui Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a facut o pasiune pentru cravata sa bleu. O poarta la tot mai multe evenimente oficiale, iar psihologii spun ca este culoarea care transmite un mesaj pacifist, iar designerii sunt de.

Klaus Iohannis: in educatie traim mai multe crize simultan

Klaus Iohannis a declarat vineri la Cotroceni, cu prilejul festivitatii de deschidere a Galei Profesorului Bologna, editia a X-a, ca in domeniul educatiei traim mai multe crize simultan. Pe de o part.

ANAF, raspuns oficial privind veniturile lui Klaus Iohannis din meditatii

ANAF i-a raspuns lui Varujan Vosganian cu privire la veniturile presedintelui Klaus Iohannis din meditatii. Amintim ca presedintele sustinea ca si-a cumparat case din meditatii, scrie DCNews. ro. ANAF i-a.

Cristoiu, DEZVALUIRI incendiare in scandalul ZIARISTI CU EPOLETI: Ma intalneam cu Coldea la fel de des ca Rares Bogdan

Ion Cristoiu a reactionat in cazul dezvaluirilor facute de jurnalistul Dan Andronic de spre ziaristii cu epoleti, in care fusese mentionat si numele lui. E dreptul fiecarei.

Scandalul SIPA atinge un nou nivel. Tudorel Toader: Voi publica numele celor care au vizitat arhiva, eventual si numarul vizitelor efectuate

Scandalul privind arhiva SIPA capata noi proportii! Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat luni dimineata ca va incepe sa publice numele celor care au vizitat documentele din arhiva.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )