Libnet.ro
UNICEF

16:30

Klaus Iohannis, criticat dupa intrevederea cu Francois Hollande: O frumoasa vizita de palmares diplomatic

B1 B1,
Klaus Iohannis, criticat dupa intrevederea cu Francois Hollande: O frumoasa vizita de palmares diplomatic

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a efectuat o vizita in Romania. in decursul vizitei acesta s-a intalni cu presedintele Klaus Iohannis, acesta din urma nescapand de. continuă pe B1

Klaus Iohannis l-a decorat pe presedintele Frantei, Francois Hollande, cu Colanul Ordinului Steaua Romaniei

Presedintele Romaniei a semnat decretul prin care ii este conferit presedintelui francez, Francois Hollande, Ordinul National Steaua Romaniei in rang de Colan, cea mai inalta decoratie care poate fi acordata de catre statul roman pe timp de pace.

Klaus Iohannis l-a decorat pe Francois Hollande cu Ordinul National Steaua Romaniei in rang de Colan

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care ii este conferit presedintelui francez, Francois Hollande, Ordinul National Steaua Romaniei in rang de Colan, cea mai inalta decoratie.

FOTO: Presedintele Frantei este in prima sa vizita oficiala in Romania. Francois Hollande si Dacian Ciolos au ajuns, cu intarziere de peste o ora, la fabrica de elicoptere Airbus Romania

Presedintele francez Francois Hollande efectueaza, marti, prima sa vizita in Romania. in prima parte a zilei, el a participat la intrevederi cu presedintele Klaus Iohannis, urmand ca, dupa-amiaza, sa efectueze o vizita la fabrica de elicoptere Airbus Romania, alaturi de premierul Dacian Ciolos.

Klaus Iohannis: Eu cred ca, dupa alegeri, nu putem discuta decat despre un guvern politic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca dupa alegerile locale, Romania nu poate avea decat un guvern politic.

Francois Hollande incepe prima vizita oficiala in Romania. La ora 09.00, presedintele Frantei se intalneste, la Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele francez Francois Hollande incepe, marti, prima sa vizita in Romania. Astfel, el va fi primit de presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 09. in jurul orei 10. 30, cei doi sefi de stat vor sustine declaratii comune de presa, dupa care vor vizita Centrul stiintific de la Magurele.

Sabin Orcan critica declaratiile presedintelui Klaus Iohannis privind iesirea Marii Britanii din UE

Directorul editorial al ziarului Romania libera Sabin Orcan l-a criticat, duminica seara, pe presedintele Klaus Iohannis, pe motiv ca pozitia Romaniei cu privire la declansarea Articoului 50 de catre Marea Britanie, pentru iesirea din Uniunea Europeana, este similara cu cea sustinuta de presedintele francez Francois Hollande, in urma cu doua luni si jumatate.

LIVETEXT Vizita istorica a lui Francois Hollande in Romania. Discutii despre Brexit, viitorul UE si investitii franceze

Presedintele Francois Hollande face o vizita de stat in Romania - prima a unui presedinte francez dupa cea a lui Francois Mitterand din 1991. Hollande va discuta cu Klaus Iohannis si Dacian Ciolos despre viitorul Europei dupa Brexit, despre o eventuala armonizare a pozitiilor Romaniei si Frantei in dezbaterile fierbinti din UE, dar si despre investitii. 55: Delegatia presedintelui Hollande a ajuns cu o mica intarziere la Parcul CarolUrmareste LIVETEXT cele mai importante momente ale vizitei lui Hollande.

Francois Hollande ajunge astazi la Bucuresti

ACTUALIZARE 16:05 UNTRR: Discutiile dintre Iohannis si Hollande sa includa si prevederile Legii Macron in domeniul transporturilor Transportatorii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa includa in discutiile cu presedintele Frantei, Francois Hollande, si problematica legii salariului minim din Franta legea Macron), care se aplica si firmelor de transport din Romania ce efectueaza operatiuni catre sau dinspre Franta, informeaza organizatia prin intermediul unui comunicat de presa. -------- Presedintele Frantei, Francois Hollande, soseste astazi la Bucuresti iar marti dimineata se va intalni la Palatul Cotroceni cu Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat de presa.

Presedintele Francois Hollande efectueaza, marti, o vizita oficiala in Romania. Programul oficial al intrevederii cu Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, marti, pe omologul sau francez, Francois Hollande, la Bucuresti, informeaza Palatul Elysee, cat si purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis l-a decorat pe presedintele Frantei, Francois Hollande, cu Colanul Ordinului Steaua Romaniei

Presedintele Romaniei a semnat decretul prin care ii este conferit presedintelui francez, Francois Hollande, Ordinul National Steaua Romaniei in rang de Colan, cea mai inalta decoratie care poate fi acordata de catre statul roman pe timp de pace.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )