Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis a dat unda verde pentru urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a dat unda verde pentru urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Cererea de incuviintare pe numele fostului premier Calin Popescu Tariceanu a fost incuviintata, miercuri, de presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala. continuă pe Antena3

Iohannis da unda verde pentru urmarirea penala a lui Tariceanu, acuzat de DNA de luare de mita

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat inceperea urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu, acuzat de DNA de luare de mita.

Klaus Iohannis explica adevaratul motiv pentru care nu s-a vaccinat pana acum

Klaus Iohannis a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, ca nu s-a vaccinat pana acum deoarece a fost luata decizia sa fie vaccinat mai intai personalul medical. Seful statului a precizat ca nu a dorit, nici el, nici premierul, sa dea impresia ca se baga in fata.

Klaus Iohannis a incuviintat cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu. Cererea a fost trimisa ministrului Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu si a informat Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la formularea acestei cereri.

Apel disperat in cazul profesorului roman inchis de 6 ani in China, pentru o frauda de 80 de dolari: Avocatii ii cer lui Klaus Iohannis sa intervina

Apel disperat al avocatilor profesorului roman, Marius Balo, inchis intr-un penitenciar de maxima siguranta din Shanghai, pentru o frauda cu un prejudiciu de 80 de dolari. Aparatorii cer de urgenta interventia presedintelui Klaus Iohannis in acest caz pentru extradarea barbatului.

DNA solicita presedintelui Iohannis sa incuviinteze urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) solicita presedintelui Klaus Iohannis sa incuviinteze urmarirea penala pentru Calin Popescu Tariceanu, acuzat de savarsirea unor infractiuni de luare de mita.

Iohannis a acceptat urmarirea penala a lui Tariceanu. DNA il acuza de fapte comise acum 14 ani

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu, pe baza unui .

Prima reactie a lui Tariceanu, dupa ce DNA a cerut urmarirea sa penala: E genul de dosar facut pe considerente politice

Calin Popescu Tariceanu a sustinut luni, dupa ce procurorii au solicitat presedintelui Klaus Iohannis sa incuviinteze cererea de urmarire penala in cazul sau, ca este genul de dosar facut de catre DNA pe considerente politice.

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Pensii 2021. S-a redus varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a aprobat legea

In 2016 la nivelul Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul facea referire la varsta de pensionare a unei categorii de angajati din cadrul serviciilor de ambulanta la nivel national. Conform proiectului se dorea reducerea varstei de pensionare a acestei categorii. Proiectul a devenit lege si a fost promulgata de Presedintele Klaus Iohannis .

Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis. Tensiunea este evidenta

Miercuri, presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Statelor Unite, Adrian Zuckerman. in urma acestui fapt, Adrian Nastase a postat un mesaj ironic in acest context. Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis intr-o postare pe blogul sau, fostul premier Adrian Nastase sustine ca presedintele Klaus Iohannis i-a acordat ambasadorului Statelor Unite in .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )