Libnet.ro
UNICEF

16:15

Klaus Iohannis explica adevaratul motiv pentru care nu s-a vaccinat pana acum

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis explica adevaratul motiv pentru care nu s-a vaccinat pana acum

Klaus Iohannis a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, ca nu s-a vaccinat pana acum deoarece a fost luata decizia sa fie vaccinat mai intai personalul medical. Seful statului a precizat ca nu a dorit, nici el, nici premierul, sa dea impresia ca se baga in fata. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care pacientii cu alergii au mai multe drepturi. Ce afectiuni sunt mentionate

O lege promulgata de presedintele Iohannis prevede combaterea discriminarii pacientilor care se confrunta cu afectiuni ca astm bronsic, anafilaxie si alergie alimentara. insa legea nu se apleca si la intoleranta alimentara.

Survivor Romania 2021. Jador a spus adevaratul motiv al participarii. Ce cauta in Dominicana, de fapt

Jador este, cu siguranta, unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Survivor Romania 2021. in cea mai recenta editie a emisiunii de pe Kanal D, cantaretul a spus adevaratul motiv al participarii la show-ul filmat in Republica Dominicana. La asta nu se astepta nimeni, e clar. Motivul pentru care Jador participa la Survivor Romania .

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Klaus Iohannis, mesaj pentru PNL si Costel Alexe: Eu as astepta cel putin sa se autosuspende din functiile pe care le are

Klaus Iohannis a declarat ca se asteapta ca fostul ministru Costel Alexe sa se suspende din functiile pe care le are pana in momentul in care isi clarifica situatia, actualul sef al CJ Iasi fiind urmarit penal de DNA.

Klaus Iohannis: Vaccinarea in masa reprezinta singura solutie pentru a ne intoarce la normalitate De succesul campaniei depinde relansarea economica a Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in timpul conferintei de presa de marti de relansarea economica a Romaniei, dar si reluarea activitatilor zilnice cu care oamenii erau obisnuiti, depind de evolutia.

VIDEO Klaus Iohannis: Bugetul pe 2021 va fi centrat pe investitii, dezvoltarea infrastructurii si sprijinirea mediului de afaceri Vaccinarea in masa, singura solutie pentru a ne reintoarce la normalitate

Bugetul pentru anul 2021 va fi centrat pe investitii, dezvoltarea infrastructurii si sprijinirea mediului de afaceri, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, in prima conferinta de presa din acest an. Seful statului a subliniat ca, tot in acest an, este obligatoriu sa inceapa un proces de resetare a statului care sa puna in centru accesul cetateanului la servicii si informatii publice.

Pensii 2021. S-a redus varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a aprobat legea

In 2016 la nivelul Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul facea referire la varsta de pensionare a unei categorii de angajati din cadrul serviciilor de ambulanta la nivel national. Conform proiectului se dorea reducerea varstei de pensionare a acestei categorii. Proiectul a devenit lege si a fost promulgata de Presedintele Klaus Iohannis .

Klaus Iohannis: Panacand nu se reduce numarulde noi infectari, nu se va putea renuntala restrictii

Starea de alerta a fost prelungita in Romania in data de 12 ianuarie 2021. Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat in cadrul unei conferinte de presa faptul ca cel putin pentru moment, nu este.

Klaus Iohannis, despre crearea unui certificat de vaccinare: Nu este o idee buna. Prin asta s-ar crea un cadru de discriminare care este inacceptabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, marti seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu considera o idee buna crearea unui certificat de vaccinareanti-Covid-19, deoarece s-ar crea un cadru.

Klaus Iohannis: Primarii vor amenaja centrele de vaccinare si se vor deconta de catre Guvern aceste cheltuieli

Intrebat despre disputa dintre primari si Ministerul Sanatatii privind alocarea fondurilor necesare pentru infiintarea centrelor de vaccinare, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca acestea sunt probleme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )