Libnet.ro
UNICEF

20:00

KLAUS IOHANNIS: Declara razboi impotriva PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Declara razboi impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat astazi, la Liga Alesilor Locali ai PNL, un atac dur la adresa PSD despre care sustine ca a incercat sa acapareze intregul stat, toate marile sisteme. Presedintele spune ca PSD , dinspre care vine un iz de comunism este insurubat in toate structurile statului si ca numai prin vot Romania se poate elibera ramasitele comunismului. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Suntem in razboi impotriva PSD-ului care a incercat sa acapareze intregul stat

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac asupra PSD, despre care spune ca simte un iz de comunism. Aflat la reuniunea Ligii Alesilor Locali, organiata de PNL in Bucuresti, liderul de la Cotroceni a mai subliniat ca PSD e adanc injurubat in toate structurile statului si ca doar prin vot se poate poate ajunge la resetarea statului.

Klaus Iohannis: Cand vorbim de PSD tot mai simtim un iz de comunism. PSD a incercat sa acapareze intregul stat si a inhibat dezvoltarea Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Gala Ligii Alesilor Locali ai PNL, ca PSD a incercat sa acapareze intregul stat, a atacat democratia romaneasca s.

Klaus Iohannis, mesaj de forta in plina campanie pentru prezidentiale: Razboi cu PSD

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de forta in plina campanie electorala. La adunarea Ligii alesilor locali din PNL, seful statului a avut un alt atac la adresa PSD. Klaus Iohannis, mesaj de forta in plina campanie pentru prezidentiale Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la Sala Polivalenta din Bucuresti, la adunarea Ligii alesilor .

Klaus Iohannis, avertisment pentru liberali: Sa nu va imaginati ca prin castigarea europarlamentarelor si a referendumului, PSD a fost invins. Nu faceti aceasta greseala! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis sambata un avertisment liberalilor, in cadrul discursului sau de la Gala Ligii Alesilor Locali ai PNL. Seful statului a tinut sa-i avertizeze pe membri PNL ca PSD nu.

VIDEO Klaus Iohannis, la reuniunea Ligii Alesilor Locali PNL: Am instaurat democratia in Romania in ultimii 30 de ani, dar un iz de comunism tot mai simtim cand vorbim de PSD

PSD nu a fost invins dupa europarlamentare, pentru ca este un partid imens si adanc insurubat in structurilor statului si poate fi invins doar prin vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, sambata, la reuniunea Ligii Alesilor Locali PNL. Am instaurat democratia in ultimii 30 de ani, dar parca asa un iz de comunism tot mai simtim cand vorbim de PSD. Pesedistii sunt o forta politica care din pacate a inhibat in perioade importante dezvoltarea Romaniei, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis, despre evenimentele de la Carei, de Ziua Armatei: Am fost asteptat de un careu de oficialitati care, in mare parte, nu s-au bucurat(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, sambata, la reuniunea Ligii Alesilor Locali, organizata de PNL in Bucuresti, ca la ceremoniile organizate, vineri, la Carei, de Ziua Armatei, oficialii PSD si membrii.

Klaus Iohannis a promulgat: intarirea Politiei. Initiativa legislativa a fost a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice. Legea care prevede atributii extinse.

Dancila: ii lansez si de aici, de la Falticeni, provocarea lui Klaus Iohannis sa vina la o dezbatere unu-la-unu!

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, vrea o dezbatere electorala unu-la-unu cu presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL. ii lansez si de aici, de la Falticeni, provocarea lui Klaus Iohannis .

Viorica Dancila: Prima oara cand trebuie sa-i dau dreptate lui Klaus Iohannis. Suntem tristi si dezamagiti

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, sambata, ca ii da dreptate presedintelui Klaus Iohannis, care a afirmat ca oficialii social-democrati si membrii guvernului demis nu s-au bucurat de Ziua.

Viorica Dancila: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat miercuri, la Suceava, ca este singurul candidat care conteaza in lupta electorala pentru presedintele Klaus Iohannis, la.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )